Waoo er ny sponsor for ungdomstrøjen

Danmarks førende leverandør af internet, TV og telefoni via fibernettet, Waoo, er ny sponsor for den hvide ungdomstrøje i PostNord Danmark Rundt.

Den hurtigste rytter under 23 år skal i dette års PostNord Danmark Rundt bære Waoos hvide ungdomstrøje.

– PostNord Danmark Rundt har igennem mere end to årtier været en fast del af den danske sommer. Det er et cykelevent, som ikke alene når hele landet rundt, men som også tiltrækker op imod en million danskeres opmærksomhed foran TV-skærmene derhjemme i sofaerne og ude på ruterne i vejkanten i håbet om at få et glimt af nationale og internationale cykeltalenter. Vi er rigtigt glade for at være en del af dette event, fordi det netop er et løb, som når rundt i de større byer såvel som i provinsen, hvor Waoo har sit ophav, til stor glæde for mange danskere, siger adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard og fortsætter:

–  Cykling som sport har en bred appel i den danske befolkning både som en fritidsaktivitet, der dyrkes af mange aldersgrupper, men også som underholdning. Derfor vil vi gerne støtte op om sporten – dels for at være med til at sikre de rette muligheder for de bedste atleter, da vi, kåret som Danmarks bedste internet 7 år i træk, ved, at det kræver hårdt arbejde at være blandt de bedste – men også for herigennem være med til at lave et godt TV-produkt, som vi kan levere til vores mange kunder, siger adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard.

Det er et cykelevent, som ikke alene når hele landet rundt, men som også tiltrækker op imod en million danskeres opmærksomhed foran TV-skærmene derhjemme i sofaerne og ude på ruterne i vejkanten i håbet om at få et glimt af nationale og internationale cykeltalenter.

 


Et vidnesbyrd om kvalitet

PostNord Danmark Rundts løbsdirektør Jesper Worre siger om aftalen og samarbejdet med Waoo:

– Vi er meget glade for aftalen med Waoo, der på flere fronter markerer sig aktivt i cykelsporten netop nu. Foruden at sponsere den hvide ungdomstrøje i PostNord Danmark Rundt, er de også aktive med Chasing Cancellara powered by Waoo motionscykelløbet. Waoo har udvist stor interesse og stort engagement, og det beviser for os, at PostNord Danmark Rundt rent folkeligt og kommercielt er et væsentligt, kvalitetsrigt og interessant sportsevent i Danmark, siger løbsdirektør Jesper Worre og uddyber:

– Den hvide ungdomstrøje i PostNord Danmark Rundt er en trøje og et klassement, der er stor prestige i at føre undervejs og vinde samlet. Vinder man den hvide Waoo ungdomstrøje i dette års løb, skriver man sig ind i rækken af navne, som de fleste cykelfans kender til. Fabian Cancellara, Jakob Fuglsang, Wilco Kelderman og Mads Pedersen har alle tidligt i deres karriere vundet ungdomskonkurrencen i løbet. De navne er et vidnesbyrd om, at Waoos hvide ungdomstrøje kun er forundt de mest talentfulde, dem med mest kvalitet og de hurtigste, siger løbsdirektør Jesper Worre.


Fakta: Store stjerner har vundet løbets hvide ungdomstrøje
Store danske og udenlandske cykelnavne har i deres unge år båret og vundet PostNord Danmark Rundts hvide ungdomstrøje. I 2006 vandt det schweiziske tempofænomen Fabian Cancellara trøjen samlet, med små to minutter ned til Vincenzo Nibali. I 2008 vandt Jakob Fuglsang ungdomskonkurrencen i Danmarks største etapeløb. Senest, i 2017, vandt Mads Pedersen foruden løbets blå førertrøje, også den hvide ungdomstrøje.

Læs mere om Waoos hvide ungdomstrøje og løbets øvrige trøjer og konkurrencer her.

Comments are closed.