Sunweb er ny sponsor for bakketrøjen

Rejsebureauet Sunweb er ny trøjesponsor for bakketrøjen i PostNord Danmark Rundt. Med sponsoratet venter der tilskuerne en række gode oplevelser i start- og målområderne og langs ruten.

Rejsebureauet Sunweb, der er navnesponsor for Tour de France-holdet Team Sunweb, er ny trøjesponsor for bakketrøjen i PostNord Danmark Rundt.

– Sunweb lever af at skabe oplevelser for vores gæster på charter-, kørselv- og skirejser, så den gode kundeoplevelse er alfa og omega i vores branche. Netop gode oplevelser formår cykelløbet PostNord Danmark Rundt også at levere hvert år, uanset hvorhen løbet tager rytterne rundt i det danske land. Den folkefest som løbet er, vil vi gerne støtte op om, siger Country Manager hos Sunweb, Deniz Jensen, og uddyber:

– Med Sunwebs engagement i løbet vil vi bidrage til festen for alle tilskuerne, der følger PostNord Danmark Rundt. Vi kommer til at lave konkurrencer i både start- og målområde, udlodde charterrejser, skirejser og præmier fra vores World Tour-hold, Team Sunweb. Og så vil vi selvfølgelig sørge for, at der bliver fest ved bakkespurterne ude på ruten. Vi kommer til at være med hele vejen rundt, og vi håber at se mange til folkefesten på vores tur rundt i landet.

Og så vil vi selvfølgelig sørge for, at der bliver fest ved bakkespurterne ude på ruten. Vi kommer til at være med hele vejen rundt, og vi håber at se mange til folkefesten på vores tur rundt i landet.

Første gang rytterne i årets PostNord Danmark Rundt skal køre om point til Sunweb bakketrøjen er på 1. etape fra Frederiksberg til Kalundborg. Her ligger de første point i bakkekonkurrencen og venter på toppen af Asnæs Indelukke efter små 90 kilometer. I alt 15 bakkespurter venter rytterne i årets løb.

Løbsdirektør Jesper Worre siger om løbets nye bakketrøjesponsor:

– Aftalen med Sunweb er starten på et forhåbentligt langt samarbejde. Sunweb er allerede inde i cykelsporten internationalt, og med dette nye sponsorat understreger de, at de vil cykelsporten endnu mere. Vi tror på, at Sunweb og Danmarks største etapeløb er et rigtig godt match.

I 2016 vandt belgiske Aime De Gendt (Sport Vlaanderen – Baloise) den nu tidligere Changing Diabetes-bakketrøje foran danske Nicolai Brøchner (Riwal Platform Cycling Team), der i weekenden kørte sig til en sølvmedalje ved de danske mesterskaber.

Farven på løbets nye bakketrøje offentliggøres i august måned.

Om Sunweb
Sunwebs historie strækker sig mere end 25 år tilbage, hvor rejseselskabet startede i Holland. Sunweb gjorde sit indtog i Danmark i 2010 og har på syv år formået at vokse sig til at være blandt Danmarks største rejsebureauer. Alene i 2017 regner selskabet med at sende lidt over 100.000 glade danske gæster afsted til dejlige destinationer i Sydeuropa.

Rejsebureauet Sunwebs engagementer i international cykelsport startede i 2015. I foråret 2017 vandt Team Sunweb deres hidtil største sejr, da hollandske Tom Dumoulin vandt Giro d’Italia samlet. Team Sunweb er også til start i PostNord Danmark Rundt 2017, der køres fra den 12.-16. september.

Følg Sunwebs aktiviteter i forbindelse med PostNord Danmark Rundt på rejsebureauets Facebookside.

 

Comments are closed.