PostNord Danmark er navne- og førertrøjesponsor for Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed
PostNord Danmark er hovedsponsor for dansk cykelsport og navnesponsor for Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt.  PostNord tilbyder kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Desuden er PostNord betroet opgaven med at sikre postservice til privatpersoner og virksomheder i Danmark og Sverige. I 2015 leverede PostNord 5,2 mia. breve og forsendelser, 130 mio. pakker til Nordens 25 mio. indbyggere og 2 mio. virksomheder. PostNord Danmark er navnesponsor for løbets førertrøje.

 

Waoo er trøjesponsor for ungdomkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2018  
Bag Waoo står nogle af landets største, lokale fibernetselskaber, som har slået sig sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning til danskerne. Waoo’s størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – naturligvis til konkurrencedygtige priser. Waoos produkter på internet, TV og telefoni leveres af det lokale fibernetselskab, som også står for rådgivning, installation, support og kundeservice.

 

 

ŠKODA er trøjesponsor for pointkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2018
Herudover er ŠKODA også  feltets stærkeste hjælperytter i PostNord Danmark Rundt. ŠKODA sponserer det 780 kilometer lange cykelløb med over 30 biler, der bliver stillet til rådighed for løbsledelsen, officials, UCI-repræsentanter, lægestab og mange flere involverede. Følg med i ŠKODAs cykelunivers ved at tilmelde dig nyhedsbrevet “WeLoveCycling” . ŠKODA har tidligere været sponsor for løbets ungdimskonkurrence, men er fra 2018 ny sponsor for løbets pointtrøje – ganske som de også er det i Tour de France.

Novo Nordisk er trøjesponsor for bakkekonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2018
Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 90 år har stået for innovation og lederskab indenfor diabetesbehandling. Dette langvarige engagement har givet Novo Nordisk de erfaringer og kompetencer, som i dag gør det muligt også at hjælpe med at bekæmpe andre alvorlige kroniske tilstande: hæmofili, vækstforstyrrelser og fedme. Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 42.100 medarbejdere i 79 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande.
Siden 2012 har Novo Nordisk været en væsentlig aktør i international cykelsport med cykelholdet Team Novo Nordisk. Holdet består af cykelryttere, triatleter og løbere, der alle har diabetes. Flagskibet er verdens første professionelle cykelhold bestående udelukkende af ryttere med diabetes.

Julemærkefonden er navnesponsor for PostNord Danmark Rundts Figtherkonkurrence 
Julemærkefonden er navnesponsor for Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenheds Fighterkonkurrence.  I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn. I starten var udfordringen tuberkulose. I dag handler det om at hjælpe børn mod mobning, ensomhed og overvægt. Danmarks Cykle Unions hovedsponsor, PostNord Danmark, har støttet Julemærkefonden siden 1903. Læs mere om Julemærkefondens Fighterkonkurrence her

Uno-X er navnesponsor for holdholdkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2019
Uno-X indgår i et nyt landsdækkende og langsigtet samarbejde med Danmarks Cykle Union. Samarbejdet skal støtte og udvikle dansk cykelsport samt motivere danske elitecykelryttere til at opnå personlige og fælles mål indenfor cykelsporten. Med samarbejdet vil Uno-X være en involveret partner og støtte ryttere hele vejen fra den spæde start i karrieren til livet som professionel.

 

 

Schmidts Radio
Schmidts Radio er startet i 1937 af Johannes Schmidt. Dengang med elektronik som i tv-serien “Krønikken”. Målet var udvikling, produktion og reparation af alle former for elektronik. Fokus blev dog efterhånden mere og mere rettet mod radiokommunikation og derfor stiftede sønnen Peter Schmidt i 1967 sit eget firma “Fyns Højttaler Udlejning”. Pr. 1. januar 2009 blev Schmidts Radio et A/S – for at sikre den fremtidige udvikling. Schmidts Radio er et videncenter, som kan yde bygherrer, el-entrepenører og rådgivende ingeniører kompetent rådgivning, projektering og dimensionering indenfor al billedteknik og lydanlæg, f.eks. talevarsling efter internationale regler.

Schmidts Radio A/S leverer højttaler og lyddækning til start- og målområderne i PostNord Danmark Rundt. Schmidt Radio A/S leverede lydløsninger under verdensmesterskaberne i landevejscykling i 2011 i København.

 

Samarbejdspartnere 2018

Cph Volunteers stiller med frivillige til PostNord Danmark Rundt
Danmarks største etapecykelløb får igen i år hjælp fra frivilligkorpset Cph Volunteers. Som frivillig kommer du helt tæt på både cyklister og publikum og spiller en vigtig rolle i at få løbet til at køre gnidningsfrit. Gennem Cph Volunteers kan du som borger melde dig som frivillig til en perlerække af store events inden for kultur og sport – læs mere her : www.cphvolunteers.kk.dk

 

POSTNORD DANMARK RUNDT
ARRANGERES AF DANMARKS CYKLE UNION