PostNord Danmark er hovedsponsor for Danmarks Cykle Union og for PostNord Danmark Rundt. Desuden er vi hovedsponsor for Julemærkefonden og står bag deres fightertrøje, der uddeles under løbet.
Under løbet: Vores aktiviteter i start- og målbyerne har fokus på organisationens arbejde for at hjælpe børn til mere medvind i livet. Det sker i vores boder, hvor vi bl.a. uddeler balloner, inviterer til et ”spin” i vores lykkehjul, sælger løbets blå førertrøje og fightertrøjen – en del af beløbet går til Julemærkefonden. Her kan du også få løbsavisen, der både handler om løbet og fem børn, der har gået på Julemærkehjem.
Om virksomheden: PostNord er hele Danmarks kommunikations- og logistikvirksomhed med mere end 2.000 udleveringssteder og 650 Pakke- og Nærbokse fordelt over hele landet.

For 2. år i træk er Waoo stolt sponsor af ungdomstrøjen til PostNord Danmark Rundt.
Under løbet: kan du i målområdet besøge Waoo teltet. Her kan du kan prøve kræfter med VirtuGo®, som er en cykel simulator, hvor du bl.a. kan tage en virtuel tur op ad nogle af verdens hårdeste stigninger. Prøv også vores photo booth og ta’ en selfie, hvor du cykler op ad et bjerg. I Waoo teltet kan du også deltage i konkurrencen om et Apple TV.
Om virksomheden: Waoo er Danmarks førende leverandør af internet, tv, streaming og telefoni via fibernettet. Waoo leverer Danmarks bedste internet og er for 8. år i træk blevet kåret som bedst i test af vores mange glade kunder. (kilde: Loyalty Groups undersøgelse BrancheIndex InternetTM 2019)

 

ŠKODA sponserer den grønne pointtrøje samt 30 biler, som bl.a. skal sørge for sikkerhed og assistance under hele cykelløbet.
Under løbet: I målområdet kan du bl.a. se en ŠKODA KODIAQ RS og SPORTLINE og besøge ŠKODAs selfie-telt, hvor der kan tages nogle sjove vinderbilleder samt købes ŠKODA cykeltøj. Desuden afholder ŠKODA spændende konkurrencer under hele cykelløbet.
Om virksomheden: Med en stor og livslang kærlighed til cykelsport, producerer ŠKODA biler, hvis mange features – som rummelige bagagerum, mulighed for firehjulstræk, gummibeklædte bagagerumsmåtter samt komplet opkobling med kort og cykel-apps – hjælper cyklister på alle niveauer. Følg med i ŠKODAs cykelunivers på Facebook-siden “We Love Cycling Danmark”.

Novo Nordisk er sponsor for bakketrøjen.
Siden 2012 har Novo Nordisk været en væsentlig aktør i international cykelsport med Team Novo Nordisk, verdens eneste professionelle cykelhold, hvor alle ryttere har diabetes. Det er teamets mission at inspirere, uddanne og støtte alle, der er berørt af diabetes.
Under løbet: Novo Nordisk er tilstede i alle start- og målbyer med sjove aktiviteter. Udover det kan man lære mere om diabetes og Team Novo Nordisk.
Om virksomheden: Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 95 år har stået for innovation og lederskab indenfor diabetesbehandling. Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 43.000 medarbejdere i 80 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande.

Julemærkefonden er navnesponsor for PostNord Danmark Rundts Figtherkonkurrence 
Julemærkefonden er navnesponsor for Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenheds Fighterkonkurrence.  I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn. I starten var udfordringen tuberkulose. I dag handler det om at hjælpe børn mod mobning, ensomhed og overvægt. Danmarks Cykle Unions hovedsponsor, PostNord Danmark, har støttet Julemærkefonden siden 1903. Læs mere om Julemærkefondens Fighterkonkurrence her

 

Uno-X er navnesponsor for holdholdkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2019
Uno-X indgår i et nyt landsdækkende og langsigtet samarbejde med Danmarks Cykle Union. Samarbejdet skal støtte og udvikle dansk cykelsport samt motivere danske elitecykelryttere til at opnå personlige og fælles mål indenfor cykelsporten. Med samarbejdet vil Uno-X være en involveret partner og støtte ryttere hele vejen fra den spæde start i karrieren til livet som professionel.

 

Schmidts Radio
Schmidts Radio er startet i 1937 af Johannes Schmidt. Dengang med elektronik som i tv-serien “Krønikken”. Målet var udvikling, produktion og reparation af alle former for elektronik. Fokus blev dog efterhånden mere og mere rettet mod radiokommunikation og derfor stiftede sønnen Peter Schmidt i 1967 sit eget firma “Fyns Højttaler Udlejning”. Pr. 1. januar 2009 blev Schmidts Radio et A/S – for at sikre den fremtidige udvikling. Schmidts Radio er et videncenter, som kan yde bygherrer, el-entrepenører og rådgivende ingeniører kompetent rådgivning, projektering og dimensionering indenfor al billedteknik og lydanlæg, f.eks. talevarsling efter internationale regler.

Schmidts Radio A/S leverer højttaler og lyddækning til start- og målområderne i PostNord Danmark Rundt. Schmidt Radio A/S leverede lydløsninger under verdensmesterskaberne i landevejscykling i 2011 i København.

 

 

POSTNORD DANMARK RUNDT
ARRANGERES AF DANMARKS CYKLE UNION