ŠKODA Ungdomstrøjen

Igen i den 26. udgave af PostNord Danmark Rundt skal løbets hurtigste rytter under 23 år køre i ŠKODA’s hvide og grønne ungdomstrøje. En trøje og konkurrence, som U23-verdensmester i enkeltsart Mads Würtz Schmidt (Team TREFOR) vandt i fjor foran den nykårede danske mester, Alexander Kamp (Team Stölting Service Group).

Direktør i ŠKODA Danmark Henrik Blom udtaler om navnesponsoratet og samarbejdet med cykelløbet, hvor ŠKODA er feltets stærkeste hjælperytter:

“ŠKODA har en stor passion for cykelsporten og vi glæder os hvert år til, at være en aktiv del af Danmarks største cykelbegivenhed, PostNord Danmark Rundt. Og det er med stolthed, at vi også i år er sponsor på ungdomstrøjen!” 

“ŠKODA har en stor passion for cykelsporten og vi glæder os hvert år til, at være en aktiv del af Danmarks største cykelbegivenhed, PostNord Danmark Rundt. Og det er med stolthed, at vi også i år er sponsor på ungdomstrøjen!”

Om ungdomskonkurrencen udtaler løbsdirektør Jesper Worre:

”ŠKODA Ungdomstrøjen er en vigtig del i PostNord Danmark Rundt. Vi er et løb hvor de kommende stjerner kører. Se bare på listen af tidligere vindere af ŠKODA’s Ungdomskonkurrence der tæller navne som Fabian Cancellara, Jakob Fuglsang, Wilco Kelderman og Mads Würtz Schmidt.”

 

 

Fakta om ŠKODA Ungdomskonkurrencen 
For ryttere født i 1994 eller senere. U23-rytteren der i klassementet ligger bedst placeret samlet efter hver etape, bærer ŠKODA Ungdomstrøjen. På podiet på Frederiksberg hyldes den samlede vinder af ŠKODA Ungdomskonkurrencen.

Reglerne for det samlede klassement i ungdomskonkurrencen følger løbets samlede klassement.
Det samlede klassement beregnes i hele sekunder (inklusiv strafsekunder og bonussekunder*). Hvis to ryttere har samme tid, afgør 1/100 sekunder fra enkeltstarten rytterenes placering. Hvis rytterne fortsat har samme tid, er rytternes placeringer på etaperne afgørende.

Bejlerne til den samlede sejr i ŠKODA ungdomskonkurrencen 2016 er mange, men af favoritter må nævnes den forsvarende vinder Mads Würtz Schmidt, Mads Pedersen, Michael Carbel (Team Stölting Service Group), Phil Bauhaus (BORA Argon 18) og Kasper Asgreen (Team TREFOR) der alle forventes til start, sammen med Team PostNord Danmarks Søren Kragh Andersen.

 

skoda

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • På et pressemøde i Silkeborg har vi netop præsenteret de fem etaper i @postnorddkrundt 2019 #pndkr19 🇩🇰 Ses vi til cykelfest? #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Fra kl. 11.00 præsenterer vi i dag, i Silkeborg, PostNord Danmark Rundt løbsruten 2019. Følg med live på feltet.dks Facebook-side #pndkr19 🇩🇰 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️
  • Mads Pedersen lovede i Næstved, at hammeren ville falde senere i løbet efter skuffelsen i Vejle. Hammeren faldt i dag. Stærk stærk præstation af @pedersen_mads der sejrede foran Wout van Aert og Martin Toft Madsen. 
#pndkr18 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion

Del dit #PNDKR18