Rutebeskrivelse af 2. etape: Grindsted enkeltstart

Køres torsdag 22. august.
Den vigtige enkeltstart køres med start og mål i Grindsted i Billund Kommune. Ruten er flad med start og mål i centrum samme sted som ved DM i 2017. Til gengæld er den helt anderledes, for rytterne kører ud vest for byen på helt flade landeveje, med lange lige stykker og skarpe sving med en distance på 17 km.  Her har de mulighed for at vinde tid inden de meget kuperede finaler, der venter på de næste to etaper.

Løbsdirektør Jesper Worre, siger om etapen: “Der har været tradition for, at enkeltstarten afvikles som næstsidste etape, men i år køres den for første gang allerede på anden dagen. Ruten er flad med start og mål i centrum. Den køres på helt flade landeveje, med lange lige stykker og skarpe sving, og det er en enkeltstart, der ligger perfekt til specialisterne.

Den køres på helt flade landeveje, med lange lige stykker og skarpe sving, og det er en enkeltstart, der ligger perfekt til specialisterne.

 

Borgmester for Billund Kommune Ib Kristensen sagde i forbindelse med offentliggørelsen af ruterne i december: “Enkeltstarten er nu en heldagsetape og med både start og mål i centrum af Grindsted er det helt sikkert også den bedste etape, vi kunne håbe at blive vært for i Billund Kommune.”

Se detaljeret beskrivelse af ruten 

Comments are closed.

Del dit #PNDKR19

  • Christian er med eget ord en cykeltosse og han glæder sig så meget til dette års PostNord Danmark Rundt, at han og hans familie allerede har fundet deres tilskuerplads ☺️ På vores hjemmeside kan du se detaljerede beskrivelser af alle 5 ruter. Så ved I hvor I kan tage hen og heppe 🚴🏼‍♂️🇩🇰👏🏻
#pndkr19 #cykling #tourofdenmark #dksport
  • På et pressemøde i Silkeborg har vi netop præsenteret de fem etaper i @postnorddkrundt 2019 #pndkr19 🇩🇰 Ses vi til cykelfest? #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Fra kl. 11.00 præsenterer vi i dag, i Silkeborg, PostNord Danmark Rundt løbsruten 2019. Følg med live på feltet.dks Facebook-side #pndkr19 🇩🇰 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️

Del dit #PNDKR19