Riwal Platform Cycling Team har haft den store kugleramme fremme

Mandag satte Riwal Platform Cycling Teams sportsdirektør Michael Blaudzun navne på de otte ryttere, som i næste uge skal repræsentere Riwal Platform Cycling Team i den 27. udgave af Danmarks største cykelbegivenhed, PostNord Danmark Rundt.

Øverst på det Odense-baserede kontinentalholds holdliste står formstærke Nicolaj Brøchner, der ligner en outsider til klassementet og den blå PostNord førertrøje. Men også navne som Jonas Aaen og Chris Anker Sørensen, der begge har en karriere på World Touren i baggagen, ligner på papiret ryttere der kan lave rav i den i årets danske rundtur.

– Rigtigt mange af vores ryttere har vist højt niveau i denne sæson, så jeg har virkelig haft kuglerammen fremme, siger Blaudzun om holdudtagelsen i en pressemeddele fra holdet, hvori det lyder videre:

–  (…) at der (i truppen, red.) er taget højde for, at Riwal Platform kan byde ind på samtlige løbets udfordringer.

Dermed tyder det altså på, Riwal Platform Cycling Team er klar til at tage kampen op om PostNord Danmark Rundts blå førertrøje, Skoda ungdomstrøjen, den grønne pointtrøje, Sunweb bakketrøjen og Julemærkefondens fightertørje.

Holdet består af følgende ryttere: Nicolaj Brøchner, Chris Anker Sørensen, Jonas Aaen, Jonas Gregaard, Andreas Stokbro, Andreas Kron, Troels Vinther og Patrick Clausen.

Rigtigt mange af vores ryttere har vist højt niveau i denne sæson, så jeg har virkelig haft kuglerammen fremme

Tirsdag den 12. september kl. 12.00 præsenteres samtlige 16 deltagende hold og deres 8  ryttere på scenen foran Frederiksberg Rådhus. Præcis 50 minutter senere sendes feltet i vestlig retning, hvor løbet klokken 13.20 reelt sættes i gang i Fabriksparken i Glostrup.

Første etape afsluttes i Kalundborg og onsdag køres anden etape mellem Svendborg og Odense.

Løbets Kongeetape køres torsdag med start i Otterup og mål i Vejle. Der er enkeltstart i Randers fredag og lørdag afsluttes Danmarks største cykelløb for første gang i flere år uden for København, når feltet rammer Aarhus, hvor der køres syv afsluttende omgange.

Se hele den foreløbige PostNord Danmark Rundt-startliste nedenfor eller på live.postnorddanmarkrundt.dk (opdateres løbende).

Comments are closed.