PostNord Danmark Rundt 2019 rutepræsentation

Danmarks Cykle Union og PostNord Danmark Rundt inviterer til pressemøde i Silkeborg, torsdag 20. december, hvor løbets 2019 rute præsenteres. På pressemødet offentliggør vi også det foreløbige startfelt. 

Pressemødet foregår:
Dato: Torsdag 20. december
Tid: kl. 11.00
Adresse: Restaurant 1A, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

Efter den officielle præsentation vil der være mulighed for interviews med løbsdirektør Jesper Worre, borgmester i Silkeborg Kommune Steen Vindum, Danmarks Cykle Unions formand Henrik Jess Jensen samt ryttere og sportsdirektører fra de tre danske kontinentalhold og prokontinentalholdet Riwal Readynez Cycling Team.

Vi glæder os til, at byde Jer velkommen.

Tilmelding kræves
Tilmelding foregår til medie@postnorddanmarkrundt.dk
Senest tirsdag 18. december.

Ved spørgsmål, kontakt
Løbsdirektør Jesper Worre, telefon (+45) 20 11 08 78

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • På et pressemøde i Silkeborg har vi netop præsenteret de fem etaper i @postnorddkrundt 2019 #pndkr19 🇩🇰 Ses vi til cykelfest? #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Fra kl. 11.00 præsenterer vi i dag, i Silkeborg, PostNord Danmark Rundt løbsruten 2019. Følg med live på feltet.dks Facebook-side #pndkr19 🇩🇰 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️
  • Mads Pedersen lovede i Næstved, at hammeren ville falde senere i løbet efter skuffelsen i Vejle. Hammeren faldt i dag. Stærk stærk præstation af @pedersen_mads der sejrede foran Wout van Aert og Martin Toft Madsen. 
#pndkr18 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion

Del dit #PNDKR18