PostNord Danmark-holdet er udtaget: Kan køre med om sejre og i det samlede klassement

Danmarks Cykle Union har udtaget de otte ryttere der udgør Team PostNord Danmark-holdet i årets PostNord Danmark Rundt. Et landshold der består af to World Tour-ryttere, en Pro kontinentalrytter, tre kontinentalryttere og to DCU Team-ryttere.  

Team PostNord Danmark-holdet består af:

Magnus Cort (ORICA-BikeExchange)
Søren Kragh Andersen (Team Giant – Alpecin)
Asbjørn Kragh Andersen (Delko Marseille Provence KTM)
Mikkel Honoré (Lotto – Soudal U23)
Emil Vinjebo (Team Giant Scatto U23)
Rasmus Bøgh Wallin (Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling)
Torkil Veyhe (Team WeBike-CK Aarhus)
Nicklas Overgaard Amdi Pedersen (Team WeBike-CK Aarhus)

Om holdets sammensætning og muligheder i løbet udtaler Danmarks Cykle Unions U23-landstræner Anders Lund:

”Det er et meget spændende og stærkt hold, der både kan køre med om etapesejrene og i det samlede klassement. Holdet består af ryttere fra alle hylder i dansk og international elitecykling. En sammensætning vi er meget tilfredse med. Det bliver en kæmpe oplevelse for de unge drenge at køre på hold med to World Tour-ryttere. Jeg er sikker på, at det vil inspirere og løfte holdets niveau.”
Ved PostNord Danmark Rundt rutepræsentationen i marts lød det, at ORICA-BikeExchange-rytteren og den forsvarende vinder af løbet, Christopher Juul Jensen, ville være en del af PostNord Danmark-holdet. Siden er Juul Jensen blevet udtaget til både Tour de France og OL. Et løbsprogram der betyder, at Juul Jensen alligevel ikke kører med i PostNord Danmark Rundt.

Team PostNord Danmark-holdet ledes under PostNord Danmark Rundt af Sportschef i Danmarks Cykle Union Lars Bonde og U23-landstræner Anders Lund.

 

 

Comments are closed.