Hammeren faldt: Etapesejr til Pedersen – van Aert forsvarede trøjen

Lørdag efter lagde Nykøbing Falster og Guldborgsund Kommune asfalt til enkeltstarten i dette års PostNord Danmark Rundt. Mads Pedersen vandt enkeltstarten, mens Wout van Aert med en andenplads udbyggede føringen i det samlede klassement.

Mads Pedersen lovede i Næstved, at hammeren ville falde senere i løbet efter skuffelsen i Vejle, hvor han ikke kom i mål blandt favoritterne. Hammeren faldt i dag, hvor Pedersen overraskede og vandt enkeltstarten med start og mål i Nykøbing Falster.

Wout van Aert blev toer på etapen og udbyggede dermed sin føring til sine nærmeste konkurrenter i det samlede klassement. Nærmeste forfølger er Rasmus Quaade. Inden 5. etape er Quaade 36 sekunder efter van Aert. Lige efter ligger Lasse Norman Hansen, der har 26 sekunder op til den førende belgier.

Inden sidste etape fører Julius Johansen ungdomskonkurrencen, mens Nicolai Brøchner er i front af bakkekonkurrencen. BHS – Almeborg Bornholm fører komfortabelt holdkonkurrencen.

Se herunder etaperesultatet og få overblik over de forskellige klassementer inden morgendagens femte og sidste etape.

Se etaperesultater og klassementer på live.postnorddanmarkrundt.dk

 

Comments are closed.

Del dit #PNDKR19

  • Christian er med eget ord en cykeltosse og han glæder sig så meget til dette års PostNord Danmark Rundt, at han og hans familie allerede har fundet deres tilskuerplads ☺️ På vores hjemmeside kan du se detaljerede beskrivelser af alle 5 ruter. Så ved I hvor I kan tage hen og heppe 🚴🏼‍♂️🇩🇰👏🏻
#pndkr19 #cykling #tourofdenmark #dksport
  • På et pressemøde i Silkeborg har vi netop præsenteret de fem etaper i @postnorddkrundt 2019 #pndkr19 🇩🇰 Ses vi til cykelfest? #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Fra kl. 11.00 præsenterer vi i dag, i Silkeborg, PostNord Danmark Rundt løbsruten 2019. Følg med live på feltet.dks Facebook-side #pndkr19 🇩🇰 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️

Del dit #PNDKR19