Dansk mester efter fransk triumf: Vil kæmpe som aldrig nogensinde før for at komme på podiet

Den danske mester Mads Pedersen sikrede sig fredag en af karrierens største triumfer, med den samlede sejr i det franske etapeløb Tour du Poitou Charentes. En sejr som han selv tror på, at han kan veksle til en podieplads i PostNord Danmark Rundt i september. 

Den 5. september sætter World Tour-holdet Team Trek – Segafredo navne på de otte ryttere, som skal køre PostNord Danmark Rundt. Sikkert er det dog allerede, at den danske mester Mads Pedersen stiller til start som holdets kaptajn.

En tillid som den bare 21-årige dansker drømmer om at veksle til en podieplads i Aarhus, efter løbets 5. og sidste etape.

– Min form er virkelig god lige nu. Jeg mangler kun de sidste få procent inden PostNord Danmark Rundt. Jeg vil gerne sætte baren højt og love, at jeg vil kæmpe som aldrig nogensinde før for at slutte på podiet i det samlede klassement. Jeg tror på at jeg kan gøre det, fordi vi (Team Trek – Segafredo, red.) kommer til Danmark med et meget stærkt hold.

Jeg vil gerne sætte baren højt og love, at jeg vil kæmpe som aldrig nogensinde før for at slutte på podiet i det samlede klassement.

– Jeg er glad, overvældet og spændt på at være den som holdet kører for. Jeg ser virkelig frem til at vise min mesterskabstrøje frem under løbet i mit eget hjemland, siger den danske mester Mads Pederden, der tidligere i dag sikrede sig den samlede sejr i det franske etapeløb Tour du Poitou Charentes.

Tirsdag den 5. september offentliggøres den foreløbige startliste til PostNord Danmark Rundt. Team Novo Nordisk har som det første og foreløbigt eneste af de 16 deltagende hold sat navne på deres 8 ryttere. Læs mere her.

Startlisten vil fra den 5. september kunne tilgås via løbets nye webapplikation, der lanceres samme dag. Samme sted vil etapeprofiler, resultater, klassementer og live-tracking kunne tilgås under løbet.

 

Den danske mester: Vil kæmpe som aldrig nogensinde før for at komme på podiet Den 5. september sætter @treksegafredo navne på de otte ryttere som skal køre PostNord Danmark Rundt. Sikkert er det dog allerede, at den danske mester Mads Pedersen stiller til start som holdets kaptajn. En tillid som den bare 21-årige dansker drømmer om at veksle til en podieplads i Aarhus, efter løbets 5. og sidste etape. – Min form er virkelig gode lige nu. Jeg mangler kun de sidste få procent inden PostNord Danmark Rundt. Jeg vil gerne sætte baren højt og love, at jeg vil kæmpe som aldrig nogensinde før for at slutte på podiet i det samlede klassement. Jeg tror på at jeg kan gøre det, fordi vi kommer til Danmark med et meget stærkt hold. – Jeg er glad, overvældet og spændt på at være den som holdet kører for. Jeg ser virkelig frem til at vise min mesterskabstrøje frem under løbet i mit eget hjemland, siger Mads Pederden, der tidligere i dag sikrede sig den samlede sejr i det franske etapeløb Tour du Poitou Charentes ?? ENGLISH ?? Mads Pedersen (Trek – Segafredo) on his chances finishing on the podium  in Tour of Denmark 2017 #ucieuropetour – My shape is really good right now. I am only missing the last % for Tour of Denmark. I will put the barrier a little high and say that I will fight as I never did before to finish on the podium in the GC. And I believe I can do that, because the team we are coming to Denmark with is really strong. I am happy, overwhelmed and excited about being the guy the team will fight for! I am really looking forward to show my National jersey during a race in my own country. Bring it on! #PNDKR17 ?? #danmarkrundt #tourofdenmark #drdkrundt #postnord #førertrøjen #skoda #ungdomstrøjen

Et opslag delt af PostNord Danmark Rundt (@postnorddkrundt) den

Comments are closed.