DANA Holdkonkurrencen – selvstændige sammen

DANA er igen i 2016-udgaven af PostNord Danmark Rundt navnesponsor for løbets holdkonkurrence.
Et samarbejde og et sponsorat der går hånd i hånd med DANA’s motto: ’Selvstændige sammen’.
Bendt Nolsøe, salgs- og marketingchef i DANA, forklarer:

”PostNord Danmark Rundt er en unik mulighed for os til at sætte en tyk streg under, at vi gerne vil støtte op om selvstændige erhvervsdrivende og hjælpe dem til at få succes med at drive virksomhed. Og det er netop holdkonkurrencen et godt symbol på. Vores motto er ’Selvstændige Sammen’, og med det mener vi, at vi gerne vil have, at den selvstændige føler sig som en del af et hold, når de arbejder sammen med DANA.  For os er de selvstændige og iværksætterne de modigste mennesker – og det er også dem, der i høj grad skal udvikle dansk erhvervsliv.”

PostNord Danmark Rundt er en unik mulighed for os til at sætte en tyk streg under, at vi gerne vil støtte op om selvstændige erhvervsdrivende og hjælpe dem til at få succes med at drive virksomhed

PostNord Danmark Rundts DANA-holdkonkurrence hylder før 2., 3., 4., og 5. etape ved indskrivningen det førende hold i holdkonkurrencen. En gestus der markerer hvem der som hold øjeblikkeligt er stærkest. Efter sidste etape hyldes det vindende hold i DANA-Holdkonkurrencen på podiet på Frederiksberg.

»Som selvstændig erhvervsdrivende, kan man af og til føle, at man står alene, når udfordringerne melder sig. Men med a-kassen DANA i ryggen, og med de tilbud, som vi giver de selvstændigt erhvervsdrivende, bliver man en del af et hold – og derfor er det nærliggende for DANA at være sponsor for holdkonkurrencen – DANA Selvstændige Sammen,« slutter Bendt Nolsøe.

 

logobig

 

Ønsker dialog med selvstændige erhvervsdrivende

DANA vil i forbindelse med PostNord Danmark Rundt gerne i dialog med selvstændige erhvervsdrivende, som a-kassen betegner som erhvervslivets helte.

Derfor kører DANA også konkurrencer i løbet af de fem dage, cykelløbet varer, og præmierne er specielt udvalgt til at booste den selvstændige erhvervsdrivendes forretning. Blandt andet kan du vinde en flot Velorbis-cykel med dit logo påmonteret, eller halvsidesannoncer i en række lokalaviser, hvor du får lov til at fortælle om, hvorfor kunderne skal vælge netop din virksomhed.

Derfor – er du selvstændig erhvervsdrivende, så kig forbi DANA’s stand, der findes i alle målområderne, ligesom det er muligt at deltage i sms-konkurrencer i forbindelse med startområderne, hvor førerholdet af holdkonkurrencen hyldes.

16 hold er med i PostNord Danmark Rundt 2016 der køres fra den 27.-31. juli. Løbet indledes på Torvet i Herning hvor rytterne første gang indskriver sig fra kl. 11.15.

“For os er de selvstændige og iværksætterne de modigste mennesker – og det er også dem, der i høj grad skal udvikle dansk erhvervsliv.” Bendt Nolsøe, salgs- og marketingchef i DANA

Comments are closed.