Christopher Juul-Jensen kører Danmark Rundt for Team PostNord Danmark

Christopher Juul-Jensen vandt tirsdag på flotteste vis 4. etape i World Tour-løbet Schweiz Rundt. Til august stiller han til start i PostNord Danmark Rundt for det danske landshold. Juul-Jensen, der vandt Danmark Rundt samlet i 2015, håber på en ny samlet sejr i løbet.

Når Danmarks største etapeløb skydes i gang i Aalborg den 1. august, bliver det med den dugfriske Schweiz Rundt etape- og forhenværende Post Danmark Rundt (2015)-vinder, Christopher Juul-Jensen til start.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem og køre på hjemmebane. PostNord Danmark Rundt er et stort løb for os danskere, og jeg håber på, hvis alt flasker sig, at jeg kan vinde løbet samlet igen. Jeg tror og håber på, at Team PostNord Danmark-holdet bliver rigtig stærkt, hvilket selvfølgelig vil forbedre mit og holdets muligheder i løbet, siger Christopher Juul-Jensen.

Juul-Jensens australske arbejdsgiver Mitchelton-Scott kører i 2018 ikke med i PostNord Danmark Rundt, hvorfor han har fået lov til at stille til start for det danske landshold, der under løbet kører under navnet Team PostNord Danmark.

Landstræneren: Juul-Jensen en er klassecykelrytter
Landstræner Anders Lund glæder sig over at have 28-årige Juul-Jensen til rådighed til august:

– Jeg er virkelig glad for, at det er lykkedes at få Christoffer med på PostNord Danmark-holdet i år. Udover at være en klassecykelrytter, skaber Christoffer sammenhold og fightervilje omkring sig på et hold, siger landstræneren.

Anders Lund udtager efter DM-ugen, der afvikles fra den 28. juni til den 1. juli i Guldborgsund Kommune, de øvrige 5 ryttere, foruden Christopher Juul-Jensen, der skal repræsentere landsholdet under PostNord Danmark Rundt 2018.

I alt 20 hold kører med i PostNord Danmark Rundt til august. Holdene består af seks ryttere.
Foreløbigt er 15 hold på plads. Se listen her.

Comments are closed.

Del dit #PNDKR19

  • Christian er med eget ord en cykeltosse og han glæder sig så meget til dette års PostNord Danmark Rundt, at han og hans familie allerede har fundet deres tilskuerplads ☺️ På vores hjemmeside kan du se detaljerede beskrivelser af alle 5 ruter. Så ved I hvor I kan tage hen og heppe 🚴🏼‍♂️🇩🇰👏🏻
#pndkr19 #cykling #tourofdenmark #dksport
  • På et pressemøde i Silkeborg har vi netop præsenteret de fem etaper i @postnorddkrundt 2019 #pndkr19 🇩🇰 Ses vi til cykelfest? #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Fra kl. 11.00 præsenterer vi i dag, i Silkeborg, PostNord Danmark Rundt løbsruten 2019. Følg med live på feltet.dks Facebook-side #pndkr19 🇩🇰 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️

Del dit #PNDKR19