Nyheder

Velgørenhedsløbet 2017 – en unik cykeloplevelse

Julemærkefonden og Velgørenhedsløbet er igen i år en del af Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt. Deltag i motionsløbet fra Rønde til Aarhus, og vær med til at støtte Julemærkefondens arbejde med at hjælpe børn i Danmark, der har det svært.

Velgørenhedsølbet er i 2017 101 kilometer langt, med start i de naturskønne omgivelser i Rønde på Djursland, hvor deltagerne mødes klokken 08.30 til morgenbord i Rønde Idrætscenter. Kl. 15.00 forventes det at Velgørendsløbets deltagere kører i mål i Aarhus, der er europæisk kulturhovedstad 2017. Målstregen krydses på den afspærrede rute foran tusindvis af mennesker på Tangkrogen, og alle deltagere kan efterfølgende se afslutningen af de professionelles etapeløb fra et afspærret område tæt på målstregen.

Ruten tager deltagerne igennem små, naturskønne cykelveje, og midtvejs er der et overdådigt depot, så ingen går sukkerkolde. I feltet kører også tre børn fra Julemærkehjemmet Hobro, der med støtte fra PostNord og Danmarks Cykle Union har trænet frem mod målet: At gennemføre Velgørenhedsløbet 2017.

Årets Velgørenhedsløb er en slags ”kinderæg” for cykelmotionister – du støtter et fantastisk godt formål, får en unik cykeloplevelse, kommer i form OG oplever afslutningen af PostNord Danmark Rundt 2017 i Aarhus.

Du får hele denne oplevelse for kun kr. 495,-

Det får du – og det giver du ved at deltage
Udover glæden ved at støtte børn på Julemærkehjemmene i Danmark får du for startprisen på 495 kr.: 105 km. masterkørsel fra Rønde til Aarhus på samme rute som de professionelle ryttere. 10 race marshalls, depotstop af høj kvalitet, opløbstrækning foran tusindvis af tilskuere – og mulighed for at opleve afslutningen på det professionelle løb fra særligt afspærret område ved målstregen i Aarhus.

Tilmeld dig via www.julemaerket.dk/1016/velgorenhedslobet senest 9. september 2017

Praktiske oplysninger
Dato: Lørdag den 16. september 2017
Starttid: 10.30 – Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde
Sluttid: 15.00 – Tangkrogen i Aarhus

Der er mulighed for transport inkl. cykel og sportstaske fra Aarhus til Rønde. Afgangstid  kl. 08.00. Hvis du ønsker at benytte denne mulighed, så vælg dette transportønske i rullegardinet ved bestilling.Der er åbent for omklædning i Rønde Idrætscenter fra kl. 07.30, hvor der er fælles morgenmad for alle deltagere fra 8.30 til 10.00. Velgørenhedsløbet starter kl 10.30.Har du spørgsmål til løbet, kontakt Tom Lund Sportsmanagement på tlf. 29 48 48 48.

Køb Julemærkefondens Fightertrøje
Indtil 1. juli har du mulighed for at købe – og  derved køre i Julemærkefondens officielle Fighter-trøje, der også tildeles en professionel rytter efter hver etape i PostNord Danmark Rundt. Du kan tilkøbe trøjen via tilmeldingen til Velgørenhedsløbet.

Previous Post
24. juni 2017
Next Post
24. juni 2017

No Comments

Leave a Reply

Del dit ##PNDKR17

  • Nedtællingen er i gang. Den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt indledes fra Frederiksberg Rådhus om 50 dage, tirsdag den 12. september.🇩🇰️ #PNDKR17 🇩🇰️ #dkrundt #danmarkrundt 
#unitedcycling
 #poc #argon18 
#skodadanmark #ungdomstrøjen
  • I dag har vi skudt #PNDKR17 🇩🇰 optakt om @bhsalmeborgbornholm til @tv2bornholm // @tv2.lorry foran Frederiksberg Rådhus, hvor løbet i år indledes. 
Vi glæder os til den 12. september #bhsalmeborgbornholm #tourtv2 #cyklingdk #frederiksberg
  • @reedtz1974 er i disse uger, hver aften, aktuel med #aftentour på @DR1tv under #TDF2017 🇫🇷 Det samme er han og resten af DR-holdet igen til september, når #PNDKR17 sendes live fra kilometer 0 på dr.dk og DR1 
Hvis du heller ikke kan vente, kan du se se masser af højdepunkter fra sidste års udgave af løbet på /www.dr.dk/sporten/cykling/postnord-danmark-rundt

#drdintour #drsporten #dkcykling #vielskercykelsport #drdkrundt
  • Rejsebureauet @Sunweb.dk er ny sponsor for bakketrøjen i PostNord Danmark Rundt. - Med Sunwebs engagement i løbet vil vi bidrage til festen for alle tilskuerne, der følger PostNord Danmark Rundt. Vi kommer til at lave konkurrencer i både start- og målområde, udlodde charterrejser, skirejser og præmier fra vores World Tour-hold, Team Sunweb. Og så vil vi selvfølgelig sørge for, at der bliver fest ved bakkespurterne ude på ruten, siger Country Manager hos Sunweb, Deniz Jensen.

Første gang rytterne i årets PostNord Danmark Rundt skal køre om point til Sunweb bakketrøjen er på 1. etape fra Frederiksberg til Kalundborg. Her ligger de første point i bakkekonkurrencen og venter på toppen af Asnæs Indelukke efter små 90 kilometer. I alt 15 bakkespurter venter rytterne i årets løb.

#PNDKR17 🇩🇰️🇳🇱️ #sunwebdk #creatingmemories #cyklingdk #vielskercykelsport
  • For første gang siden 2009 kører fem danske kontinentalhold med i #PNDKR17 🇩🇰️ - Det har været et meget flot forår for dansk cykling, hvor store resultater er kommet hjem i en lind strøm fra både større og mindre UCI-løb. Men det helt afgørende for udtagelsen af de fem danske kontinentalhold er, at de alle leverer et meget flot stykke dansk talentudviklingsarbejde. Netop det flotte talentarbejde er i @danmarkscykleunions fokus i udtagelsesprocessen, siger løbsdirektør Jesper Worre.

Med udtagelsen af de fem danske kontinentalhold er den foreløbige startliste til årets PostNord Danmark Rundt oppe på i alt 11 hold. I maj måned blev det offentliggjort at de seks Tour de France-mandskaber Trek Segafredo, Team Sunweb, Astana Pro Team, Direct Energie, Cofidis Solutions Credits og Wanty – Group Gobert, alle deltager i årets danske rundtur.

Stort tillykke med udtagelsen til BHS - Almeborg Bornholm, ColoQuick-CULT Cycling Team, Riwal Platform Cycling Team, Team Giant-Castelli& Team VéloCONCEPT ✔️ 🚴 #cyklingdk #vielskercykelsport
  • I morgen udtages de danske kontinentalhold til #PNDKR17 🇩🇰️ I dag gælder det Dannebrogstrøjen. - Jeg tror faktisk, de professionelle vil få det svært i år, fordi niveauet på kontinentalholdene er så højt, samtidig med at de vil kunne bringe sig i en overtalssituation, forudser U23-landstræner Anders Lund.

Se hele DM-løbet fra Grindsted fra kl. 12.25 på @tv2sportdk #cyklingtv2 #vielskercykelsport

Del dit #PNDKR17