Velgørenhedsløbet 2017 – en unik cykeloplevelse

Julemærkefonden og Velgørenhedsløbet er igen i år en del af Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt. Deltag i motionsløbet fra Rønde til Aarhus, og vær med til at støtte Julemærkefondens arbejde med at hjælpe børn i Danmark, der har det svært.

Velgørenhedsølbet er i 2017 101 kilometer langt, med start i de naturskønne omgivelser i Rønde på Djursland, hvor deltagerne mødes klokken 08.30 til morgenbord i Rønde Idrætscenter. Kl. 15.00 forventes det at Velgørendsløbets deltagere kører i mål i Aarhus, der er europæisk kulturhovedstad 2017. Målstregen krydses på den afspærrede rute foran tusindvis af mennesker på Tangkrogen, og alle deltagere kan efterfølgende se afslutningen af de professionelles etapeløb fra et afspærret område tæt på målstregen.

Ruten tager deltagerne igennem små, naturskønne cykelveje, og midtvejs er der et overdådigt depot, så ingen går sukkerkolde. I feltet kører også tre børn fra Julemærkehjemmet Hobro, der med støtte fra PostNord og Danmarks Cykle Union har trænet frem mod målet: At gennemføre Velgørenhedsløbet 2017.

Årets Velgørenhedsløb er en slags ”kinderæg” for cykelmotionister – du støtter et fantastisk godt formål, får en unik cykeloplevelse, kommer i form OG oplever afslutningen af PostNord Danmark Rundt 2017 i Aarhus.

Du får hele denne oplevelse for kun kr. 495,-

Det får du – og det giver du ved at deltage
Udover glæden ved at støtte børn på Julemærkehjemmene i Danmark får du for startprisen på 495 kr.: 105 km. masterkørsel fra Rønde til Aarhus på samme rute som de professionelle ryttere. 10 race marshalls, depotstop af høj kvalitet, opløbstrækning foran tusindvis af tilskuere – og mulighed for at opleve afslutningen på det professionelle løb fra særligt afspærret område ved målstregen i Aarhus.

Tilmeld dig via www.julemaerket.dk/1016/velgorenhedslobet senest 9. september 2017

Praktiske oplysninger
Dato: Lørdag den 16. september 2017
Starttid: 10.30 – Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde
Sluttid: 15.00 – Tangkrogen i Aarhus

Der er mulighed for transport inkl. cykel og sportstaske fra Aarhus til Rønde. Afgangstid  kl. 08.00. Hvis du ønsker at benytte denne mulighed, så vælg dette transportønske i rullegardinet ved bestilling.Der er åbent for omklædning i Rønde Idrætscenter fra kl. 07.30, hvor der er fælles morgenmad for alle deltagere fra 8.30 til 10.00. Velgørenhedsløbet starter kl 10.30.Har du spørgsmål til løbet, kontakt Tom Lund Sportsmanagement på tlf. 29 48 48 48.

Køb Julemærkefondens Fightertrøje
Indtil 1. juli har du mulighed for at købe – og  derved køre i Julemærkefondens officielle Fighter-trøje, der også tildeles en professionel rytter efter hver etape i PostNord Danmark Rundt. Du kan tilkøbe trøjen via tilmeldingen til Velgørenhedsløbet.

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • #throwbackthursday 
Det regnede i 2017. Vi håber på høj sol og folkefest den 1.-5. august rundt i det danske land, langs ruten, i start- og i målbyerne 😎🌞Ses vi?  #pndkr18 🇩🇰 #vielskercykelsport #changingdiabetes
  • These 19 teams will fight for stage victories and jerseys in #pndkr18 🇩🇰 tourofdenmark August 1-5th 🇰🇿 @proteamastana
🇩🇪 @teamsunweb 🇮🇪 @aquabluesport
🇧🇪 @snipercycling
🇧🇪 @teamwantygobert 🇮🇹 @bardiani_csf
🇧🇪 @teamsvb
🇳🇱 @teamroompot
🇺🇸 @teamnovonordisk
🇮🇱 @israelcyclingacademy 🇫🇷 @vitalconcept_cc
🇺🇸 @rallycycling
🇺🇸 @teamhincapie 🇳🇴 @jokericopal
🇩🇰 @bhsalmeborgbornholm
🇩🇰 @coloquickcycling
🇩🇰@riwalceramicspeedcyclingteam
🇩🇰 @teamvirtucycling
🇩🇰 @danmarkscykleunion 
See you all August 1th in Aalborg #tourofdenmark #astanaproteam #creatingmemories #aquabluesport #snipercycling #teamwgg #greenteam #teamsvb #teamroompotnederlandseloterij #changingdiabetes #yallaacademy #vitalconcept  #rallycycling #boomtime #jokericopal #bhsalmeborgbornholm #wearecoloquick #riwalceramicspeed #teamvirtucycling #vielskercykelsport #førertrøjen #pointtrøjen #bakketrøjen #ungdomstrøjen #fightertrøjen
  • #pointtrøjen 》Præsentation af ŠKODA's grønnte pointtrøje《
Du kender den grønne pointtrøje fra @letourdefrance . I år har pointtrøjen i #pndkr18 🇩🇰den samme grønne farve - og selvfølgelig @skodadanmark
 som navnesponsor. 
Fourden at være sponsor for pointtrøjen, stiller ŠKODA under løbet også en bilflåde bestående af flere end 30 biler til rådighed. Uden ŠKODA, intet PostNord Danmark Rundt. ŠKODA er feltets stærkeste hjælperytter. 》Regler《
Pointtrøjen bæres af den rytter, der har vundet flest point – sammenlagt ved etapernes afslutning og ved de indlagte pointspurter. 
Ved afslutningen på etaperne 1,2,3 og 5 får de første 12 ryttere point: 15 point til nummer et, 12 til nummer to, 10 til nummer tre, 9 til nummer fire og så videre ned til nummer tolv, der får 1 point. 
På de indlagte spurter er der fem point til nummer et, tre til nummer to og et point til nummer tre. På hver af etaperne 1,2,3 og 5 er der indlagt to ŠKODA bonusspurter. 
#skodadanmark #skodagram #wlcmagazine #welovecycling #pndkr18 🇩🇰 #tourofdenmark #parentinibikewear
  • #fightertrøjen
》Præsentation af Julemærkefondens fightertrøje《
Igen i år konkurrerer rytterne i PostNord Danmark Rundt om at blive hyldet som løbets mest initiativrige og offensive rytter. Herunder kan du læse reglerne for, hvem der tildeles trøjen efter hver etape. 》Regler《
Efter hver etape udpeger et ekspertpanel de fire ryttere, der har vist den mest initiativrige og offensive kørsel, og tildeler dem henholdsvis 10, 6, 4 og 2 point.
På baggrund af pointginvingen efter etaperne 1,2,3 og 5 kåres løbets fighter på Frederiksberg Allé. 
#julemærkefonden #fightertrøjen #pndkr18 🇩🇰
  • Til februar skal @woutvanaert forsvare sine tre VM-titler og regnbuetrøjen i cyklecross ved VM i #bogense 
Men først kommer han til Danmark for at køre med om sejren i #pndkr18 🇩🇰 til august. 
Læs mere på postnorddanmarkrundt.dk 
#vielskercykelsport #drdkrundt #tourofdenmark #snipercycling
  • Stort stort tillykke til @michaelmorkov med karrierens anden DM-triumf.  Brede skuldre bærer dannebrogstrøjen smukt 🇩🇰 Vi glæder os til meget mere underholdende cykelløb på dansk grund om præcis én måned #pndkr18 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion #dmcykling

Del dit #PNDKR18