Velgørenhedsløbet 2017 – en unik cykeloplevelse

Julemærkefonden og Velgørenhedsløbet er igen i år en del af Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt. Deltag i motionsløbet fra Rønde til Aarhus, og vær med til at støtte Julemærkefondens arbejde med at hjælpe børn i Danmark, der har det svært.

Velgørenhedsølbet er i 2017 101 kilometer langt, med start i de naturskønne omgivelser i Rønde på Djursland, hvor deltagerne mødes klokken 08.30 til morgenbord i Rønde Idrætscenter. Kl. 15.00 forventes det at Velgørendsløbets deltagere kører i mål i Aarhus, der er europæisk kulturhovedstad 2017. Målstregen krydses på den afspærrede rute foran tusindvis af mennesker på Tangkrogen, og alle deltagere kan efterfølgende se afslutningen af de professionelles etapeløb fra et afspærret område tæt på målstregen.

Ruten tager deltagerne igennem små, naturskønne cykelveje, og midtvejs er der et overdådigt depot, så ingen går sukkerkolde. I feltet kører også tre børn fra Julemærkehjemmet Hobro, der med støtte fra PostNord og Danmarks Cykle Union har trænet frem mod målet: At gennemføre Velgørenhedsløbet 2017.

Årets Velgørenhedsløb er en slags ”kinderæg” for cykelmotionister – du støtter et fantastisk godt formål, får en unik cykeloplevelse, kommer i form OG oplever afslutningen af PostNord Danmark Rundt 2017 i Aarhus.

Du får hele denne oplevelse for kun kr. 495,-

Det får du – og det giver du ved at deltage
Udover glæden ved at støtte børn på Julemærkehjemmene i Danmark får du for startprisen på 495 kr.: 105 km. masterkørsel fra Rønde til Aarhus på samme rute som de professionelle ryttere. 10 race marshalls, depotstop af høj kvalitet, opløbstrækning foran tusindvis af tilskuere – og mulighed for at opleve afslutningen på det professionelle løb fra særligt afspærret område ved målstregen i Aarhus.

Tilmeld dig via www.julemaerket.dk/1016/velgorenhedslobet senest 9. september 2017

Praktiske oplysninger
Dato: Lørdag den 16. september 2017
Starttid: 10.30 – Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde
Sluttid: 15.00 – Tangkrogen i Aarhus

Der er mulighed for transport inkl. cykel og sportstaske fra Aarhus til Rønde. Afgangstid  kl. 08.00. Hvis du ønsker at benytte denne mulighed, så vælg dette transportønske i rullegardinet ved bestilling.Der er åbent for omklædning i Rønde Idrætscenter fra kl. 07.30, hvor der er fælles morgenmad for alle deltagere fra 8.30 til 10.00. Velgørenhedsløbet starter kl 10.30.Har du spørgsmål til løbet, kontakt Tom Lund Sportsmanagement på tlf. 29 48 48 48.

Køb Julemærkefondens Fightertrøje
Indtil 1. juli har du mulighed for at købe – og  derved køre i Julemærkefondens officielle Fighter-trøje, der også tildeles en professionel rytter efter hver etape i PostNord Danmark Rundt. Du kan tilkøbe trøjen via tilmeldingen til Velgørenhedsløbet.

Comments are closed.