Tour-mandskab 16. hold i PostNord Danmark Rundt

Det tyske Pro Continental Team BORA ARGON 18 deltager i årets PostNord Danmark Rundt. Dermed er det 16. og sidste mandskab klar til Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed. 

BORA ARGON 18 stiller til start i årets PostNord Danmark Rundt med deres Vuelta a España-hold, og i truppen er blandt andre den portugisiske mester José Mendes og hurtige Phil Bauhaus, der har to UCI-sejre i 2016. Kaptajnrollen på holdet forventes tildelt Scott Thwaites, der i foråret blev nummer 8 i klassikeren Dwars door Vlaanderen.

Om deltagelsen i PostNord Danmark Rundt udtaler det tyske mandskabs Team Manager Ralph Denk:

“Tour of Denmark, PostNord Danmark Rundt, er et vigtigt løb for os. Blandt andet fordi at vi har ryttere med som skal køre Vuelta a España, som behøver et kvalitetsløb til  at forberede sig i. Et sådant løb er PostNord Danmark Rundt. Herudover er løbet meget professionelt organiseret og har en god logistik. Vi er igen i år glade for, at være en del af løbet.”

16 hold på plads
Med BORA ARGON 18 på holdlisten er dette års PostNord Danmark Rundt-felt nu endeligt på plads. Det tyske hold skal i den 26. udgave af løbet konkurrere mod syv professionelle kontinentalhold, Team PostNord Danmark-holdet, fire danske kontinentalhold samt World Tour-holdene Team Tinkoff, Astana Pro Cycling og Team LottoNL Jumbo. 

Løbsdirektør Jesper Worre udtaler om årets felt:

”BORA ARGON 18 har store ambitioner, og kører netop nu Tour de France, så det er et hold vi er utroligt glade for at have med. Med deres deltagelse er PostNord Danmark Rundt-feltet hermed komplet, og vi glæder os til at følge de mange danskere i løbet i hård international konkurrence.”

Foto: BORA ARGON 18

 

Comments are closed.