Team PostNord Danmark-holdet udtaget

Landstræner Anders Lund har udtaget et spændende hold til årets udgave af PostNord Danmark Rundt, og selvom gennemsnitsalderen traditionen tro ikke er høj, ser har en god balance i blandingen af rutinerede og helt nye ryttere. 

Når første etape af PostNord Danmark Rundt skydes i gang på Frederiksberg 12. september, er det otte ryttere med meget forskellige baggrunde, der har iført sig de danske farver og skal tage kampen op med tre World Tour-hold, syv prokontinental-hold og fem danske kontinentalhold.

Og trods det stærke felt og fornemme selskab, er landstræner Anders Lund optimistisk på holdets vegne:

– Med trioen Kragh, Lander og Honoré forventer jeg, at vi kan være med fremme i finalerne. Samtidig får de nye, unge ryttere plads til at søge udbruddene i løbet, siger Anders Lund i en pressemeddelelse fra Danmarks Cykle Union.

Med trioen Kragh, Lander og Honoré forventer jeg, at vi kan være med fremme i finalerne. Samtidig får de nye, unge ryttere plads til at søge udbruddene i løbet

Team AURA Energi-CK Aarhus har hele tre ryttere med på holdet. Landstræneren har været imponeret af holdets niveau og initiativlyst i de hjemlige løb, hvor de ikke bare har holdt sig fremme og været synlige, men har været med til at skabe løbene – og det bliver spændende at se, hvordan de lokale helte bliver modtaget i Århus på finaledagen, lørdag den 16. september.

Husk, at du også selv kan prøve kræfter med den store PostNord Danmark Rundt-klassiker, når Kongeetapen køres fra Otterup til Vejle torsdag den 14. september.Læs mere om Kongeetapen for motionister her

Team PostNord Danmark-holdet består af følgende otte ryttere: 

Mikkel Honoré (Lotto-Soudal U23)
Asbjørn Kragh Andersen (Delko-Marseille Provence KTM)
Sebastian Lander (GM Europa Ovini)
Frederik Muff (Team AURA Energi-CK Aarhus)
August Mors Poulsen (Team AURA Energi-CK Aarhus)
Jacob Gye Madsen (Team AURA Energi-CK Aarhus)
Mikkel Skjellerup (Team OK Kvickly Odder)
Silas Zacharias Clemmensen (Hammel Cykle Klub)

 

Se hele den foreløbige PostNord Danmark Rundt-startliste nedenfor eller på live.postnorddanmarkrundt.dk (opdateres løbende).

Comments are closed.