Nyheder

TEAM GIANT-CASTELLI tror på stor 1. etape

Når PostNord Danmark Rundt om en uge indledes fra Frederiksberg Rådhus, bliver det med Team Giant – Castelli til start for første gang i holdets historie. 

Team Giant – Castelli-holdet består af: Casper Pedersen, Rasmus Quaade, Casper Folsach, Rasmus Byriel, Emil Vinjebo, Jakob Egholm, Nicklas Bøje og Nicklas Amdi Pedersen.

– Det  er en god blanding af erfarne og unge ryttere, vi sender afsted, og flere af dem har kørt løbet før. Vi har nogle hurtige folk i Casper P, Egholm og Folsach. Quaade og Vinjebo er stærkt kørende, og vi støtter dem i klassementskampen. Bøje, Byriel og Amdi er vigtige brikker i forhold til, at vi får succes, siger sportsdirektør Marc Garby i en pressemeddelelse fra holdet.

– Der har bestemt været mange overvejser i, hvem der skulle med på holdet. Det blev dog en anelse lettere i sidste ende, da Bjerg og Norsgaard blev udtaget til U23-VM i enkeltstart, og Rodenberg blev skadet. Jeg synes dog ikke, at nogle af rytterne er med på en fribillet. De har alle fortjent en plads på holdet.

Læs meget mere om Team Giant – Castellis forventninger til debuten i PostNord Danmark Rundt på holdets hjemmeside

Går efter stort resultat på 1. etape
Selvom Team Giant-Castelli er debutant i PostNord Danmark Rundt, skal holdets 8 ryttere være med til at animere.

– Vi er ikke med bare for at være med. Vi vil præge løbet, og forhåbentlig kommer vi på skamlen undervejs. Det er vores mål. Vi har flere formstærke ryttere, men ligesom hele året er det alles ansvar at få det til at lykkes.

– Jeg tror egentlig mest på, at vi kan levere et stærkt resultat på 1. etape. Den passer godt til vores hold. Hvis vi får leveret vores hurtige folk i finalen der, kan det blive rigtig spændende, forklarer Garby, der tidligere på året dirigerede Team Giant-Castelli til holdets første danske mesterskab i holdløb.

Jeg tror egentlig mest på, at vi kan levere et stærkt resultat på 1. etape. Den passer godt til vores hold.

 

Se hele den foreløbige PostNord Danmark Rundt-startliste nedenfor eller på live.postnorddanmarkrundt.dk (opdateres løbende).

Previous Post
5. september 2017
Next Post
5. september 2017

Comments are closed.

Del dit #PNDKR17

  • Den 7. december er vi klar med #PNDKR18 ruten 🇩🇰 | 5 etaper |  1.-5. august #dkpresse #vielskercykelsport #dkmedier #tourofdenmark #sporteventDK #skodadanmark #drdkrundt #cyklingdk
  • #PNDKR18 🇩🇰 køres 1.-5. august. Seksmandshold skal gøre deltagelsen af flere World Tour-hold mulig #tourofdenmark – Da vi flyttede løbet til september måned i år, vidste vi godt, at det sandsynligvis ikke ville blive sommer som det kan være i august. Men ingen kunne forudsige, at vi ville få så store mængder regn og blæst som vi fik under løbet i år. Næste år er vi tilbage i starten af august, forhåbentligt hånd i hånd med en god dansk sommeruge. – Vi er allerede nu ude med invitationer, og vores målsætning er at samle et meget stærkt felt bestående af i alt 20 hold, hvoraf en tredjedel af holdene er World Tour-mandskaber. 
Læs mere på www.postnorddanmarkrundt.dk 
#vielskercykelsport #cyklingdk
  • #PNDKR17 🇩🇰 #chaingingdiabetes
  • Ydmyghed fanget i ét billede 🙏

Lørdag sikrede Mads Pedersen sig den samlede sejr i #PNDKR17 - som den yngste nogensinde. 
På vej til podiet omfavnede den bare 21 år unge dansker sin noget ældre tidligere holdkammerat Michael Reihs (Team Virtu Cycling). "Tak Michael. Tak for alt du har lært mig", sagde den danske mester til Reihs, der med gennemførelsen af PostNord Danmark Rundt nu har gennemført løbet 16. gange. Det er rekord.

Ønsk Reihs alt mulig held og lykke videre i tilværelsen - etapen lørdag var den 38-årige dansker sidste professionelle cykelløb. Tak Michael! 
#vielskercykelsport
📸 Thomas Sjørup #PNDKR17 🇩🇰️
  • Ann har sendt os det her billede fra lørdagens 5. etape fra Ebeltoft til Aarhus. 
Billedet er taget fra Restaurant Støvlen i Ebeltoft. "Ret sjovt at sidde på restaurant og se cykelløb 😎 Fortsat godt løb" skriver Ann Bischoff-Jensen fra #Aarhus. Tak Ann, derfor laver vi cykelløb #vielskercykelsport #PNDKR17 🇩🇰
  • #PNDKR17 🇩🇰️ Vi kom ud i blæsevejr under årets løb, men som bekendt aftager storme over tid. Der et yndigt land - også i september🙏 #vielskercykelsport 📸 @dronops.productions

Del dit #PNDKR17