PostNord Danmark er navne- og førertrøjesponsor for Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed
PostNord Danmark er hovedsponsor for dansk cykelsport og navnesponsor for Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt.  PostNord tilbyder kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Desuden er PostNord betroet opgaven med at sikre postservice til privatpersoner og virksomheder i Danmark og Sverige. I 2015 leverede PostNord 5,2 mia. breve og forsendelser, 130 mio. pakker til Nordens 25 mio. indbyggere og 2 mio. virksomheder.
PostNord Danmark er navnesponsor for løbets  førertrøje.

 

ŠKODA er trøjesponsor for pointkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2018
Herudover er ŠKODA også  feltets stærkeste hjælperytter i PostNord Danmark Rundt. ŠKODA sponserer det 750 km lange cykelløb med over 30 biler, der bliver stillet til rådighed for løbsledelsen, officials, UCI repræsentanter, lægestab og mange flere involverede. Følg med i ŠKODAs cykelunivers ved at tilmelde dig nyhedsbrevet “WeLoveCycling”  Læs mere om ŠKODA Ungdomskonkurrencen her.

Novo Nordisk er trøjesponsor for bakkekonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2018
Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 90 år har stået for innovation og lederskab indenfor diabetesbehandling. Dette langvarige engagement har givet os de erfaringer og kompetencer, som i dag gør det muligt også at hjælpe med at bekæmpe andre alvorlige kroniske tilstande: hæmofili, vækstforstyrrelser og fedme.
Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 42.100 medarbejdere i 79 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande.

Siden 2012 har Novo Nordisk været en væsentlig aktør i international cykelsport med cykelholdet Team Novo Nordisk. Holdet består af cykelryttere, triatleter og løbere, der alle har diabetes. Flagskibet er verdens første professionelle cykelhold bestående udelukkende af ryttere med diabetes

 

Trøjesponsor for ungdomskonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2018
PostNord Danmark Rundts trøjesponsor for ungdomkonkurrencen præsenteres i foråret.

 

Julemærkefonden er navnesponsor for PostNord Danmark Rundts Figtherkonkurrence 
Julemærkefonden er navnesponsor for Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenheds Fighterkonkurrence.  I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn. I starten var udfordringen tuberkulose. I dag handler det om at hjælpe børn mod mobning, ensomhed og overvægt. Støt børn på Julemærkehjem her. Danmarks Cykle Unions hovedsponsor, PostNord Danmark, har støttet Julemærkefonden siden 1903. Læs mere om Julemærkefondens Fighterkonkurrence her

 

Schmidts Radio
Schmidts Radio er startet i 1937 af Johannes Schmidt. Dengang med elektronik som i tv-serien “Krønikken”. Målet var udvikling, produktion og reparation af alle former for elektronik. Fokus blev dog efterhånden mere og mere rettet mod radiokommunikation og derfor stiftede sønnen Peter Schmidt i 1967 sit eget firma “Fyns Højttaler Udlejning”. Pr. 1. januar 2009 blev Schmidts Radio et A/S – for at sikre den fremtidige udvikling. Schmidts Radio er et videncenter, som kan yde bygherrer, el-entrepenører og rådgivende ingeniører kompetent rådgivning, projektering og dimensionering indenfor al billedteknik og lydanlæg, f.eks. talevarsling efter internationale regler.

Schmidts Radio A/S leverer højttaler og lyddækning til start- og målområderne i PostNord Danmark Rundt. Schmidt Radio A/S leverede og formidable lydløsninger  under verdensmesterskaberne i landevejscykling i 2011 i København.

 

Merkur Skilte & Reklame er sponsor for holdkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt
Merkur Skilte er navnesponsor for holdkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt 2017.
Merkur Skilte & Reklame er en professionel skiltevirksomhed med over 25 år i branchen. Firmaet fra Greve tilbyder et bredt udvalg af innovative og moderne løsninger indenfor skiltning og reklame.

POSTNORD DANMARK RUNDT
ARRANGERES AF DANMARKS CYKLE UNION