PostNord Danmark er navne- og førertrøjesponsor for Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed
PostNord Danmark er hovedsponsor for dansk cykelsport og navnesponsor for Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt.  PostNord tilbyder kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Desuden er PostNord betroet opgaven med at sikre postservice til privatpersoner og virksomheder i Danmark og Sverige. I 2015 leverede PostNord 5,2 mia. breve og forsendelser, 130 mio. pakker til Nordens 25 mio. indbyggere og 2 mio. virksomheder.
PostNord Danmark er navnesponsor for løbets  førertrøje.

 

ŠKODA er trøjesponsor for ungdomskonkurrencen i PostNord Danmark Rundt
Herudover er ŠKODA også  feltets stærkeste hjælperytter i PostNord Danmark Rundt. ŠKODA sponserer det 750 km lange cykelløb med over 30 biler, der bliver stillet til rådighed for løbsledelsen, officials, UCI repræsentanter, lægestab og mange flere involverede. Følg med i ŠKODAs cykelunivers ved at tilmelde dig nyhedsbrevet “WeLoveCycling”  Læs mere om ŠKODA Ungdomskonkurrencen her.

 

Sunweb er trøjesponsor for bakkekonkurrencen i PostNord Danmark Rundt
Sunwebs historie strækker sig mere end 25 år tilbage, hvor rejseselskabet startede i Holland. Sunweb gjorde sit indtog i Danmark i 2010 og har på syv år formået at vokse sig til at være blandt Danmarks største rejsebureauer. Alene i 2017 regner selskabet med at sende lidt over 100.000 glade danske gæster afsted til dejlige destinationer i Sydeuropa.

Rejsebureauet Sunwebs engagementer i international cykelsport startede i 2015. I foråret 2017 vandt Team Sunweb deres hidtil største sejr, da hollandske Tom Dumoulin vandt Giro d’Italia samlet. Team Sunweb er også til start i PostNord Danmark Rundt 2017, der køres fra den 12.-16. september. Følg Sunwebs aktiviteter i forbindelse med PostNord Danmark Rundt på rejsebureauets Facebookside.

 

Julemærkefonden er navnesponsor for PostNord Danmark Rundts Figtherkonkurrence 
Julemærkefonden er navnesponsor for Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenheds Fighterkonkurrence.  I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn. I starten var udfordringen tuberkulose. I dag handler det om at hjælpe børn mod mobning, ensomhed og overvægt. Støt børn på Julemærkehjem her. Danmarks Cykle Unions hovedsponsor, PostNord Danmark, har støttet Julemærkefonden siden 1903. Læs mere om Julemærkefondens Fighterkonkurrence her

DANA er sponsor for holdkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt
A-kassen for den selvstændige erhvervsdrivende. I mere end 35 år har Dana arbejdet og talt for de selvstændiges interesser, og har været sikkerhedsnet for en lang række selvstændige erhvervsdrivende. Det har givet Dana en masse erfaring og indsigt i, hvor svært det er at være selvstændig erhvervsdrivende i Danmark, men også hvor dejligt det er at have foden under eget bord, når frugterne høstes. For Dana er de selvstændige samfundets helte og dem som er med til, at der i Danmark skabes vækst og arbejdspladser til gavn for hele samfundet. Læs mere om DANA Holdkonkurrencen her.

 

Schmidts Radio
Schmidts Radio er startet i 1937 af Johannes Schmidt. Dengang med elektronik som i tv-serien “Krønikken”. Målet var udvikling, produktion og reparation af alle former for elektronik. Fokus blev dog efterhånden mere og mere rettet mod radiokommunikation og derfor stiftede sønnen Peter Schmidt i 1967 sit eget firma “Fyns Højttaler Udlejning”. Pr. 1. januar 2009 blev Schmidts Radio et A/S – for at sikre den fremtidige udvikling. Schmidts Radio er et videncenter, som kan yde bygherrer, el-entrepenører og rådgivende ingeniører kompetent rådgivning, projektering og dimensionering indenfor al billedteknik og lydanlæg, f.eks. talevarsling efter internationale regler.

Schmidts Radio A/S leverer højttaler og lyddækning til start- og målområderne i PostNord Danmark Rundt. Schmidt Radio A/S leverede og formidable lydløsninger  under verdensmesterskaberne i landevejscykling i 2011 i København.