Sparekassen Vendsyssel bliver sponsor for PostNord Danmark Rundt

Når PostNord Danmark Rundt afvikles i dagene 1.-5. august, bliver det med stor støtte fra Sparekassen Vendsyssel, der træder ind i årets løb som sponsor for holdkonkurrencen.

Foruden navnesponsoratet af holdkonkurrencen, vil Sparekassen Vendsyssels engagement i Danmarks største cykelløb også blive markeret med lokale events i fem nordjyske byer, i forbindelse med løbets 1. etape.

De lokale arrangementer i forbindelse med 1. etape lokaliseres i Aalborg, Brønderslev, Vrå, Pandrup og Brovst, som alle er placeret på ruten, ligesom feltet i år kører en særlig Sparekassen Vendsyssel-spurt ved alle fire sidstnævnte byer.

– Med PostNord Danmark Rundt kan vi se en unik mulighed for ikke blot at støtte op om en af sommerens største danske sportsbegivenheder, men også for at aktivere sponsoratet og skabe et markant lokalt aftryk i flere af de nordjyske byer, hvor vi er forankret, udtaler direktør Jan Skov fra Sparekassen Vendsyssel.

– Derfor glæder vi os til en særdeles spændende dag, når første etape i årets løb skydes i gang den 1. august foran vores afdeling ved det gamle posthus i Aalborg Centrum, ligesom vi naturligvis håber, at mange vil møde op til de lokale arrangementer og heppe på feltet, når de passerer forbi vores afdelinger i det nordjyske, lyder det videre fra Jan Skov.

Løbsdirektør Jesper Worre glæder sig over, at stærke lokale kræfter ser potentialet i at samarbejde med det landsdækkende arrangement, som PostNord Danmark Rundt er.

– Sparekassen Vendsyssels sponsorat og engagement er alt det, som vi håber på og søger efter, når vi indgår aftaler med partnere til løbet. Sparekassen har ambitioner, gode idéer og velvilje til sammen at afvikle et flot arrangement, både lokalt den 1. august, men også landsdækkende i forbindelse med løbets øvrige fire etaper og løbets holdkonkurrence, siger løbsdirektør Jesper Worre.

– Det nordjyske publikum kan med Sparekassen Vendsyssels planer den 1. august godt begynde at glæde sig. Etapens fire ekstra spurter i Brønderslev, Vrå, Pandrup og Brovst vil animere cykelløbet, og forhåbentligt gøre det endnu mere underholdende for tilskuere langs ruten og TV-seerne. I Vendsyssel er terrænet rimelig fladt, men med vind, de ekstra fire indlagte spurter og en 218 kilometer lang etape som indpakning, bliver der nok at følge med i. Vi glæder os til den 1. august, når cykelfesten kører gennem smukke Vendsyssel, siger Jesper Worre.

Nærmere information om de lokale arrangementer og indholdet heri vil løbende blive annonceret via løbets hjemmeside og Facebook-side, 1. etapes Facebook-begivenhed samt i dagspressen.

Om holdkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt
Holdkonkurrencen udregnes på tid efter hver etape ved sammenlægning af køretiderne for de deltagende holds tre bedst placerede ryttere på etapen. Vinderen af den samlede holdkonkurrence findes efter 5. etape, ved sammenlægning af holdresultaterne på de enkelte etaper.  I 2017 vand Team Virtu Cycling holdkonkurrencen samlet i PostNord Danmark Rundt.

Om Sparekassen Vendsyssels fire bonusspurter på 1. etape
I forbindelse med første etape af årets løb passerer feltet igennem Vendsyssel og flere byer hvor Sparekassen Vendsyssel er repræsenteret. Blandt andet kommer feltet gennem Vrå, der er sparekassens oprindelige udgangspunkt og hvor hovedkontoret med flere end 100 medarbejdere i dag er placeret.

Ved fire af disse byer, Brønderslev, Vrå, Pandrup og Brovst, køres derfor en særlig Sparekassen Vendsyssel-spurt, hvor de første fire ryttere i hver spurt optjener point. De samlede vindere i Sparekassen Vendsyssel spurtserien belønnes efter etapens afslutning med en sejrsceremoni på podiet i Aalborg.

Om Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med ca. 129.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 35 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland, samt København, og beskæftiger i dag ca. 480 medarbejdere. Sparekassen Vendsyssels mission er at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende i vores markedsområde, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft og lokal forankring.

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • #throwbackthursday 
Det regnede i 2017. Vi håber på høj sol og folkefest den 1.-5. august rundt i det danske land, langs ruten, i start- og i målbyerne 😎🌞Ses vi?  #pndkr18 🇩🇰 #vielskercykelsport #changingdiabetes
  • These 19 teams will fight for stage victories and jerseys in #pndkr18 🇩🇰 tourofdenmark August 1-5th 🇰🇿 @proteamastana
🇩🇪 @teamsunweb 🇮🇪 @aquabluesport
🇧🇪 @snipercycling
🇧🇪 @teamwantygobert 🇮🇹 @bardiani_csf
🇧🇪 @teamsvb
🇳🇱 @teamroompot
🇺🇸 @teamnovonordisk
🇮🇱 @israelcyclingacademy 🇫🇷 @vitalconcept_cc
🇺🇸 @rallycycling
🇺🇸 @teamhincapie 🇳🇴 @jokericopal
🇩🇰 @bhsalmeborgbornholm
🇩🇰 @coloquickcycling
🇩🇰@riwalceramicspeedcyclingteam
🇩🇰 @teamvirtucycling
🇩🇰 @danmarkscykleunion 
See you all August 1th in Aalborg #tourofdenmark #astanaproteam #creatingmemories #aquabluesport #snipercycling #teamwgg #greenteam #teamsvb #teamroompotnederlandseloterij #changingdiabetes #yallaacademy #vitalconcept  #rallycycling #boomtime #jokericopal #bhsalmeborgbornholm #wearecoloquick #riwalceramicspeed #teamvirtucycling #vielskercykelsport #førertrøjen #pointtrøjen #bakketrøjen #ungdomstrøjen #fightertrøjen
  • #pointtrøjen 》Præsentation af ŠKODA's grønnte pointtrøje《
Du kender den grønne pointtrøje fra @letourdefrance . I år har pointtrøjen i #pndkr18 🇩🇰den samme grønne farve - og selvfølgelig @skodadanmark
 som navnesponsor. 
Fourden at være sponsor for pointtrøjen, stiller ŠKODA under løbet også en bilflåde bestående af flere end 30 biler til rådighed. Uden ŠKODA, intet PostNord Danmark Rundt. ŠKODA er feltets stærkeste hjælperytter. 》Regler《
Pointtrøjen bæres af den rytter, der har vundet flest point – sammenlagt ved etapernes afslutning og ved de indlagte pointspurter. 
Ved afslutningen på etaperne 1,2,3 og 5 får de første 12 ryttere point: 15 point til nummer et, 12 til nummer to, 10 til nummer tre, 9 til nummer fire og så videre ned til nummer tolv, der får 1 point. 
På de indlagte spurter er der fem point til nummer et, tre til nummer to og et point til nummer tre. På hver af etaperne 1,2,3 og 5 er der indlagt to ŠKODA bonusspurter. 
#skodadanmark #skodagram #wlcmagazine #welovecycling #pndkr18 🇩🇰 #tourofdenmark #parentinibikewear
  • #fightertrøjen
》Præsentation af Julemærkefondens fightertrøje《
Igen i år konkurrerer rytterne i PostNord Danmark Rundt om at blive hyldet som løbets mest initiativrige og offensive rytter. Herunder kan du læse reglerne for, hvem der tildeles trøjen efter hver etape. 》Regler《
Efter hver etape udpeger et ekspertpanel de fire ryttere, der har vist den mest initiativrige og offensive kørsel, og tildeler dem henholdsvis 10, 6, 4 og 2 point.
På baggrund af pointginvingen efter etaperne 1,2,3 og 5 kåres løbets fighter på Frederiksberg Allé. 
#julemærkefonden #fightertrøjen #pndkr18 🇩🇰
  • Til februar skal @woutvanaert forsvare sine tre VM-titler og regnbuetrøjen i cyklecross ved VM i #bogense 
Men først kommer han til Danmark for at køre med om sejren i #pndkr18 🇩🇰 til august. 
Læs mere på postnorddanmarkrundt.dk 
#vielskercykelsport #drdkrundt #tourofdenmark #snipercycling
  • Stort stort tillykke til @michaelmorkov med karrierens anden DM-triumf.  Brede skuldre bærer dannebrogstrøjen smukt 🇩🇰 Vi glæder os til meget mere underholdende cykelløb på dansk grund om præcis én måned #pndkr18 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion #dmcykling

Del dit #PNDKR18