Sparekassen Vendsyssel bliver sponsor for PostNord Danmark Rundt

Når PostNord Danmark Rundt afvikles i dagene 1.-5. august, bliver det med stor støtte fra Sparekassen Vendsyssel, der træder ind i årets løb som sponsor for holdkonkurrencen.

Foruden navnesponsoratet af holdkonkurrencen, vil Sparekassen Vendsyssels engagement i Danmarks største cykelløb også blive markeret med lokale events i fem nordjyske byer, i forbindelse med løbets 1. etape.

De lokale arrangementer i forbindelse med 1. etape lokaliseres i Aalborg, Brønderslev, Vrå, Pandrup og Brovst, som alle er placeret på ruten, ligesom feltet i år kører en særlig Sparekassen Vendsyssel-spurt ved alle fire sidstnævnte byer.

– Med PostNord Danmark Rundt kan vi se en unik mulighed for ikke blot at støtte op om en af sommerens største danske sportsbegivenheder, men også for at aktivere sponsoratet og skabe et markant lokalt aftryk i flere af de nordjyske byer, hvor vi er forankret, udtaler direktør Jan Skov fra Sparekassen Vendsyssel.

– Derfor glæder vi os til en særdeles spændende dag, når første etape i årets løb skydes i gang den 1. august foran vores afdeling ved det gamle posthus i Aalborg Centrum, ligesom vi naturligvis håber, at mange vil møde op til de lokale arrangementer og heppe på feltet, når de passerer forbi vores afdelinger i det nordjyske, lyder det videre fra Jan Skov.

Løbsdirektør Jesper Worre glæder sig over, at stærke lokale kræfter ser potentialet i at samarbejde med det landsdækkende arrangement, som PostNord Danmark Rundt er.

– Sparekassen Vendsyssels sponsorat og engagement er alt det, som vi håber på og søger efter, når vi indgår aftaler med partnere til løbet. Sparekassen har ambitioner, gode idéer og velvilje til sammen at afvikle et flot arrangement, både lokalt den 1. august, men også landsdækkende i forbindelse med løbets øvrige fire etaper og løbets holdkonkurrence, siger løbsdirektør Jesper Worre.

– Det nordjyske publikum kan med Sparekassen Vendsyssels planer den 1. august godt begynde at glæde sig. Etapens fire ekstra spurter i Brønderslev, Vrå, Pandrup og Brovst vil animere cykelløbet, og forhåbentligt gøre det endnu mere underholdende for tilskuere langs ruten og TV-seerne. I Vendsyssel er terrænet rimelig fladt, men med vind, de ekstra fire indlagte spurter og en 218 kilometer lang etape som indpakning, bliver der nok at følge med i. Vi glæder os til den 1. august, når cykelfesten kører gennem smukke Vendsyssel, siger Jesper Worre.

Nærmere information om de lokale arrangementer og indholdet heri vil løbende blive annonceret via løbets hjemmeside og Facebook-side, 1. etapes Facebook-begivenhed samt i dagspressen.

Om holdkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt
Holdkonkurrencen udregnes på tid efter hver etape ved sammenlægning af køretiderne for de deltagende holds tre bedst placerede ryttere på etapen. Vinderen af den samlede holdkonkurrence findes efter 5. etape, ved sammenlægning af holdresultaterne på de enkelte etaper.  I 2017 vand Team Virtu Cycling holdkonkurrencen samlet i PostNord Danmark Rundt.

Om Sparekassen Vendsyssels fire bonusspurter på 1. etape
I forbindelse med første etape af årets løb passerer feltet igennem Vendsyssel og flere byer hvor Sparekassen Vendsyssel er repræsenteret. Blandt andet kommer feltet gennem Vrå, der er sparekassens oprindelige udgangspunkt og hvor hovedkontoret med flere end 100 medarbejdere i dag er placeret.

Ved fire af disse byer, Brønderslev, Vrå, Pandrup og Brovst, køres derfor en særlig Sparekassen Vendsyssel-spurt, hvor de første fire ryttere i hver spurt optjener point. De samlede vindere i Sparekassen Vendsyssel spurtserien belønnes efter etapens afslutning med en sejrsceremoni på podiet i Aalborg.

Om Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med ca. 129.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 35 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland, samt København, og beskæftiger i dag ca. 480 medarbejdere. Sparekassen Vendsyssels mission er at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende i vores markedsområde, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft og lokal forankring.

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️
  • Mads Pedersen lovede i Næstved, at hammeren ville falde senere i løbet efter skuffelsen i Vejle. Hammeren faldt i dag. Stærk stærk præstation af @pedersen_mads der sejrede foran Wout van Aert og Martin Toft Madsen. 
#pndkr18 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Mød fighterne og stjernerne søndag på Frederiksberg🙏 
@teamnovonordisk 🇺🇲️ er verdens eneste cykelhold, hvor alle rytterne har diabetes. I morgen inviterer holdet børn med diabetes og deres familier til den afsluttende etape på Frederiksberg. 
Her vil der være aktiviteter for hele familien, inden rytterne kommer til Frederiksberg. I kan blandt andet: • Få en rundtur i Team Novo Nordisks bus (den er altså ret fed 😍)
• Møde holdets maskot Billy the Bull
• Få ansigtsmaling • Prøve lykkehjulet, hvor I kan vinde spændende merchandise fra holdet. 
Læs mere om dagen og tilmeld Jer via Facebookbegivenheden der hedder: Team Novo Nordisk - PostNord Danmark Rundt 
#changingdiabetes #pndkr18 🇩🇰️
  • What a stage win for @MerlierTim. Second win for @Snipercycling in this 28th edition of #tourofdenmark #pndkr18 🇩🇰

Del dit #PNDKR18