ŠKODA Ungdomstrøjen

Igen i den 26. udgave af PostNord Danmark Rundt skal løbets hurtigste rytter under 23 år køre i ŠKODA’s hvide og grønne ungdomstrøje. En trøje og konkurrence, som U23-verdensmester i enkeltsart Mads Würtz Schmidt (Team TREFOR) vandt i fjor foran den nykårede danske mester, Alexander Kamp (Team Stölting Service Group).

Direktør i ŠKODA Danmark Henrik Blom udtaler om navnesponsoratet og samarbejdet med cykelløbet, hvor ŠKODA er feltets stærkeste hjælperytter:

“ŠKODA har en stor passion for cykelsporten og vi glæder os hvert år til, at være en aktiv del af Danmarks største cykelbegivenhed, PostNord Danmark Rundt. Og det er med stolthed, at vi også i år er sponsor på ungdomstrøjen!” 

“ŠKODA har en stor passion for cykelsporten og vi glæder os hvert år til, at være en aktiv del af Danmarks største cykelbegivenhed, PostNord Danmark Rundt. Og det er med stolthed, at vi også i år er sponsor på ungdomstrøjen!”

Om ungdomskonkurrencen udtaler løbsdirektør Jesper Worre:

”ŠKODA Ungdomstrøjen er en vigtig del i PostNord Danmark Rundt. Vi er et løb hvor de kommende stjerner kører. Se bare på listen af tidligere vindere af ŠKODA’s Ungdomskonkurrence der tæller navne som Fabian Cancellara, Jakob Fuglsang, Wilco Kelderman og Mads Würtz Schmidt.”

 

 

Fakta om ŠKODA Ungdomskonkurrencen 
For ryttere født i 1994 eller senere. U23-rytteren der i klassementet ligger bedst placeret samlet efter hver etape, bærer ŠKODA Ungdomstrøjen. På podiet på Frederiksberg hyldes den samlede vinder af ŠKODA Ungdomskonkurrencen.

Reglerne for det samlede klassement i ungdomskonkurrencen følger løbets samlede klassement.
Det samlede klassement beregnes i hele sekunder (inklusiv strafsekunder og bonussekunder*). Hvis to ryttere har samme tid, afgør 1/100 sekunder fra enkeltstarten rytterenes placering. Hvis rytterne fortsat har samme tid, er rytternes placeringer på etaperne afgørende.

Bejlerne til den samlede sejr i ŠKODA ungdomskonkurrencen 2016 er mange, men af favoritter må nævnes den forsvarende vinder Mads Würtz Schmidt, Mads Pedersen, Michael Carbel (Team Stölting Service Group), Phil Bauhaus (BORA Argon 18) og Kasper Asgreen (Team TREFOR) der alle forventes til start, sammen med Team PostNord Danmarks Søren Kragh Andersen.

 

skoda

Comments are closed.