Kom helt tæt på: Sideevents under PostNord Danmark Rundt

Under og i forbindelse med PostNord Danmark Rundt arrangerer Danmarks Cykle Union en række sideevents, der giver tusindvis af cykelglade danskere mulighed for at komme helt tæt på oplevelsen PostNord Danmark Rundt. 

Køre alle etaper som motionist – PostNord Danmark Rundt Motion

Motionsudgaven af PostNord Danmark Rundt  køres i 2016 for trettende gang.  Alle 2016-etaperne af Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed cykles i tre grupper. Der startes hver dag med ca. 15-20 min. mellem grupperne. Ca. 5 km før mål samles de tre grupper og cykler samlet i mål, ca. ½ time før det professionelle felt.

Deltagerprisen er kr. 4675,- hvis du er medlem af en klub under Danmarks Cykle Union, og ellers kr. 5075,-. Prisen inkluderer fuld forplejning og overnatning fra tirsdag til søndag, samt deltagelse i motionsløbet Kongeetapen om fredagen.  Tilmelding via www.kongeetapen.dk

 

PostNord Ladies Criterium

Kvindecyklingen rykker til sommer helt frem på den danske cykelscene, når PostNord Ladies Criterium introduceres i Sønderborg den 28. juli. Det nye cykelløb afvikles i forbindelse med anden etape af PostNord Danmark Rundt, og skal med en rekordstor præmiesum tiltrække et stærkt felt af kvindelige cykelryttere fra hele verden.

Start og mål er ved Dybbøl Mølle, og der køres 1½ time på en krævende rundstrækning med opløb ad stigningen til Dybbøl Mølle. Det sker i timerne, inden  PostNord Danmark Rundt-feltet ankommer til rundstrækningen.

Præmiesummen er på hele 67.500 kr. med henholdsvis 27.000 kr., 13.500 kr. og 6.800 kr. til de tre første. Der er præmier til de 20 første. Dermed slår præmiesummen alle rekorder for et kvindecykelløb i Danmark. Læs meget mere her.

Kongeetapen

Igen i 2016 vil »Kongeetapen« under PostNord Danmark Rundt blive kørt som motionsløb. Denne gang for ottende gang.

Kongeetapen er et unik motionsløb, der giver dig muligheden for at ”teste” fredagsetapen af PostNord Danmark Rundt inden det professionelle felt skal køre den, fredag den 29. juli 2016. Der er sikkerhed for sved på panden, mange højdemeter og mange tilskuere i vejkanten hele vejen fra start til mål.

Startbyen 2016 er Aabenraa! Herfra venter deltagerne 163 strabadserende kilometrer.  Efter 95 kilometer rammer vi ruten fra 2015. Det vil sige at vi igen i 2016 udgaven får glæde af Chr. Winthersvej og Gl.Kongevej med små 30 km igen.

Afslutningen er som den plejer. Du skal forcere den vel efterhånden legendariske Kiddesvej, hvor der med garanti vil være tusindvis af tilskuere på plads til at heppe dig op ad bakken i smukke Vejle. Grib muligheden og denne enestående mulighed for virkelig at få følelsen af hvordan de professionelle føler og her det, når det hele spidser til i Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed.

Distancen for Kongeetapen 2016: 163 km. Tilmelding via www.kongeetapen.dk 

Velgørenhedsløbet

Sidst men ikke mindst køres Velgørenhedsløbet søndag den 31. juli  – traditionen tro i forbindelse med sidste etape af PostNord Danmark Rundt.

PostNord Danmark Cykelmotion, Hoffets IF, Tour de Taxa og Julemærkefonden inviterer til en helt særlig cykeloplevelse, Velgørenhedsløbet.

Her har du muligheden for at køre 122 kilometer masterkørsel fra Karrebæksminde med 10 racemarshalls, depotstop af høj kvalitet, opløbstrækning foran tusindvis af tilskuere på Frederiksberg – og mulighed for at opleve afslutningen på det professionelle løb, på et særligt afspærret område ved målstregen.

Har du spørgsmål vedr. Velgørenhedsløbet, bedes de rettet til Tom Lund Sportsmanagement på 29 48 48 48 Tilmelding via Julemærkefondens hjemmeside.

Skærmbillede 2016-05-05 kl. 09.05.08

Comments are closed.