Se den foreløbige startliste: Bouhanni vs. Degenkolb

14 af de 16 deltagende hold i årets PostNord Danmark Rundt har sat navne på de 8 ryttere, der skal køre om etapesejre og førertrøjer i Danmarks største etapeløb fra den 12.-16. september. På startlisten er blandt andre den franske sprinter Nacer Bouhanni, tyske John Degenkolb, Mads Pedersen og den forsvarende mester Michael Valgren.

Når PostNord Danmark Rundt indledes fra Frederiksberg Rådhus tirsdag den 12. september, bliver der både store danske og udenlandske navne at holde øje med.

På løbets 1. og 2. etape, med mål Kalundborg og Odense, er der lagt op til massespurter.

– Med sprintere og afsluttere som Phil Bauhaus, Nicola Boem og så selvfølgelig Nacer Bouhanni til start, så kan der næppe herske nogen tvivl om, at flere af holdene prioriterer at komme samlet til mål i Kalundborg og Odense. Vi kan godt tillade os at forvente, at spurterne i årets PostNord Danmark Rundt bliver på et højt internationalt niveau, vurderer løbsdirektør Jesper Worre, der samtidigt glæder sig over at verdensklasserytteren John Degenkolb også deltager:

– At Trek-Segafredo har John Degenkolb med betyder, at vi ikke rigtigt kan forudsige noget, på nogen etaper. Han er en hurtig herre, siger Worre, med henvisning til tyskerens mere end 40 professionelle sejre. Heriblandt 10 etapesejre i Spanien Rundt og sejrene i Paris-Roubaix og Milano-Sanremo.

Tyske Phil Bauhaus (TEAM SUNWEB) og italieneren Nicola Boem (BARDIANI CSF) har begge tidligere vundet afslutningen på Frederiksberg Allé i PostNord Danmark Rundt. Det er første gang at den fransk sprinter Nacer Bouhanni (COFIDIS) er til start i Danmark.

Danskere gode bud på samlet vinder
I kampen om den blå PostNord førertrøje peger løbsdirektøren på den dobbelte vinder af PostNord Danmark Rundt, Michael Valgren, som en af de absolutte favoritter.

– Vi kommer selvfølgelig ikke udenom, at Valgren må være en af topfavoritterne til den samlede sejr. Men med den form Mads Pedersen har vist på det seneste, så ligner han en seriøs udfordrer til podiet i Aarhus. De to ligner gode danske bud på en mulig samlet vinder. De øvrige U23-ryttere skal i hvert fald køre rigtig stærkt, hvis de skal vinde ungdomskonkurrencen foran Mads, siger Jesper Worre.

Se den foreløbige startliste nedenfor eller I løbets nye webapplikation på www.live.postnorddanmarkrundt.dk.

Endnu mangler Direct Energie og Astana Pro Team at bekræfte hvilke 8 ryttere de stiller til start med.  
PostNord Danmark Rundt forventer at kunne offentliggøre den komplette startliste senest søndag den 10. september.

Artiklen er opdateret kl. 16.40

No Comments
Previous Post
5. september 2017
Next Post
5. september 2017

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • Lørdag den 4. august skal rytterne i @postnorddkrundt ud på en 19,1 kilometer lang enkeltstart med start og mål i Nykøbing Falster. – Foruden enkeltstarten i PostNord Danmark Rundt afvikler Guldborgsund Kommune og Lolland Falster Cykle Klub i samarbejde med Danmarks Cykle Union også DM-ugen i uge 26. De har nok at se til, men jeg er imponeret over, hvor stort et overblik de alligevel udviser, siger løbsdirektør Jesper Worre.

Få fuld overblik over alle etaper i PostNord Danmark Rundt 2018 på løbets hjemmeside. Se link i bio 
#guldborgsundkommune #visitlollandfalster #guldborgsund #nykøbingfalster #vielskercykelsport #pndkr18 🇩🇰 #postnorddanmarkrundt #drdkrundt #tourofdenmark #unitedcycling @danmarkscykleunion

@folketidende
  • Den afgørende og sidste etape i dette års @postnorddkrundt starter i Faxe, der er med på rutekortet for første gang, og slutter på Frederiksberg Allé - for 22. gang. – Et cykelløb som PostNord Danmark Rund lever i stor udstrækning af dets traditioner, men hvert år stræber vi også efter at kunne tilføje et lille nyt kapitel til løbets historie. Derfor glæder vi os til at starte sidste etape i Faxe, der er med på rutekortet for første gang som startby. Faxe er målt i indbyggertal ikke en stor by, men at vi starter netop her, er et godt eksempel på, hvad det er vi gerne vil. Vi vil Danmark rundt, og vi vil besøge store og små byer, siger løbsdirektør Jesper Worre. 
Få fuld overblik over alle etaper i PostNord Danmark Rundt 2018 på løbets hjemmeside. Se link i bio 
#faxekommune #faxeladeplads #rødvig #køge #stevnsklint #greve #frederiksberg #frederiksbergallé #vielskercykelsport #pndkr18 🇩🇰 #postnorddanmarkrundt #drdkrundt #tourofdenmark #unitedcycling @danmarkscykleunion
  • 3. etape i årets løb fører rytterne fra #næstved til #vordingborg. Undervejs skal feltet over Møn og #mønsklint, hvor en 4 kilometer langs grusvejsstigning venter. - Når rytterne har passeret Dronning Alexandrines Bro til Møn, kører de gennem Stege og på tværs af Møn for at bestige Møns Klint ad en 4 kilometer lang grusvej, der byder på 100 højdemeter. Tv-billederne herfra bliver ekstraordinære og noget anderledes, end hvad et dansk etapeløb normalvis leverer. Det bliver vildt og underholdende, siger løbsdirektør Jesper Worre.

Få fuld overblik over alle etaper i PostNord Danmark Rundt 2018 på løbets hjemmeside. Se link i bio 
@maerknaestved @storbyensforhave @sydkystdanmark  #sydkystdanmark 
#mærknæstved #naboinæstved #vordingborgkommune #mønsklint #vielskercykelsport #pndkr18 🇩🇰 #postnorddanmarkrundt #drdkrundt #tourofdenmark #unitedcycling @danmarkscykleunion
  • Når borgmester i @vejlekommuneofficiel Jens Ejner Christensen siger, at der bliver folkefest i Vejles gader til august, så har han vist noget at have det i 😎

Læs mere på løbets hjemmeside. 
Wauw hvor vi glæder os 😍 Kan I se, hvem der trækker CSS-toget op ad #kiddesvej ? 📷 @tsjoerup / Thomas Sjørup
#vejlekommune #visitvejle #vejle #danmarkshårdestecykelbakker
#tourstartdk #vielskercykelsport #pndkr18 🇩🇰 #postnorddanmarkrundt #drdkrundt #tourofdenmark #unitedcycling
  • 2. etape i årets løb fører rytterne fra den historiske midtby i #viborg til den klassiske og traditionsrige rundstrækning i #vejle. 
På løbets hjemmeside kan du læse mere om etapen, hvor vi kører og hvornår vi forventer at reklamekaravanen og feltet rammer dér, hvor vi håber, at du, din familie og cykelvenner står klar til at være en del af cykelfesten 😎🚴‍♂️📣 Vi ved i hvert fald, at de i #viborgkommune og i @vejlekommuneofficiel er klar til den folkefest, som vi håber, dagen bliver. 
Få fuld overblik over alle etaper i PostNord Danmark Rundt 2018 på løbets hjemmeside. Se link i bio 
#vejlekommune #visitvejle #visitviborg #vielskercykelsport  #pndkr18 🇩🇰 #postnorddanmarkrundt #drdkrundt #tourofdenmark #unitedcycling
  • Kæmpe kæmpe tillykke til Christopher Juul-Jensen med dagens etapesejr i World Tour-løbet @tourdesuisse_official 🇨🇭 Billedet her er fra 2015, hvor CJJ vandt den samlede sejr i [Post] Danmark Rundt #vielskercykelsport 🔜 #PNDKR18 🇩🇰

Del dit #PNDKR18