Rutebeskrivelse af 2. etape: Grindsted enkeltstart

Køres torsdag 22. august.
Den vigtige enkeltstart køres med start og mål i Grindsted i Billund Kommune. Ruten er flad med start og mål i centrum samme sted som ved DM i 2017. Til gengæld er den helt anderledes, for rytterne kører ud vest for byen på helt flade landeveje, med lange lige stykker og skarpe sving med en distance på 17 km.  Her har de mulighed for at vinde tid inden de meget kuperede finaler, der venter på de næste to etaper.

Løbsdirektør Jesper Worre, siger om etapen: “Der har været tradition for, at enkeltstarten afvikles som næstsidste etape, men i år køres den for første gang allerede på anden dagen. Ruten er flad med start og mål i centrum. Den køres på helt flade landeveje, med lange lige stykker og skarpe sving, og det er en enkeltstart, der ligger perfekt til specialisterne.

Den køres på helt flade landeveje, med lange lige stykker og skarpe sving, og det er en enkeltstart, der ligger perfekt til specialisterne.

 

Borgmester for Billund Kommune Ib Kristensen sagde i forbindelse med offentliggørelsen af ruterne i december: “Enkeltstarten er nu en heldagsetape og med både start og mål i centrum af Grindsted er det helt sikkert også den bedste etape, vi kunne håbe at blive vært for i Billund Kommune.”

Se detaljeret beskrivelse af ruten 

Comments are closed.