RIWAL Pointtrøjen

RWAL Pointtrøjen. Når PostNord Danmark Rundt køres fra den 27.-31. juli, skal de stærkeste afsluttere og udbrydere konkurrere om RIWAL Pointtrøjen – og om bonussekunder til det samlede klassement på de indlagte RIWAL pointspurter. 

Pointtrøjen i PostNord Danmark Rundt er i dette års udgave af løbet inspireret af Danmarks største liftspecialists letgenkendelige farver og logo:

“Traditionelt er pointtrøjen jo grøn i de store cykelløb, men vi ville gerne inkludere Riwals farver, som både indgår i vores logo og på vores lifte. Det vil helt sikkert ikke gå ubemærket hen. Vi glæder os!”, udtaler Marketingschef Jakob Udesen fra RIWAL Danmark A/S.

Men ikke kun farven på pointtrøjen er ny i den 26. udgave af Danmarks største cykelløb. Som et nyt tiltag kan rytterne i år også hente bonussekunder til det samlede klassement undervejs på fire af løbets fem etaper.

 

 

Nyt tiltag: Point og bonussekunder på spil undervejs på etaperne
Som noget nyt i 2016-udgaven af PostNord Danmark Rundt, er der i det samlede klassement ikke alene bonussekunder i spil til etapernes top-3 i mål.

Der er undervejs i løbet også indlagt i alt 8 RIWAL pointspurter på løbets 1., 2., 3., og 5. etape. Pointspurter der foruden at tildele point til pointkonkurrencen som vanligt, også tildeler de tre først passerende ryttere bonussekunder (3, 2 og 1 sekunder) til det samlede klassement.

Løbsdirektør Jesper Worre forklarer det nye tiltag:

“Bonussekunderne både på målstregen og ved de to spurter ude på ruten sætter kolorit på løbet, og er med til at give sprinterne en fordel i det samlede klassement. Og det har de i den grad behov for, da de traditionelt taber tid på enkeltstarten. Den optimale udvikling i løbet, set med løbsdirektørbriller er, at spændingen om topplaceringerne holder lige til finalen på Frederiksberg, og at RIWAL bonusspurterne derfor bliver afgørende.”

Point og bonussekunder på spil
Som noget nyt i 2016-udgaven af PostNord Danmark Rundt, er der i det samlede klassement ikke alene bonussekunder  i spil til etapernes top-3 i mål.

Der er undervejs i løbet også indlagt i alt 8 RIWAL pointspurter på løbets 1., 2., 3., og 5. etape. Pointspurter der foruden at tildele point til pointkonkurrencen som vanligt, også tildeler de tre først passerende ryttere bonussekunder (3, 2 og 1 sekunder) til det samlede klassement.


Point til pointkonkurrencen fordeles ved 

  • De første 12 ryttere i mål på hver etape tildeles henholdsvis 15, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, og 1 point.
  • Ved de i alt 8 indlagte RIWAL Pointspurter på 1., 2., 3., og 5. etape, tildeles henholdsvis 5, 3 og 1 point til de tre første passerende ryttere. Rytteren med flest point kører i RIWAL Pointtrøjen.

Bonussekunder til klassementet fordeles ved

  • Der tildeles bonussekunder til top-3 på hver etape samt til de første tre ryttere passerende RIWAL Pointspurterne undervejs på løbets 1., 2., 3., og 5. etape.
  • 10, 6 og 4 bonussekunder tildeles etapens top-3 i mål på 1., 2., 3., og 5. etape.
    Der uddeles ikke bonussekunder på enkeltstarten, løbets 4. etape.
  • 3, 2, og 1 bonussekunder tildeles de tre først passerende ryttere ved de ialt 8 RIWAL Pointspurter undervejs på 1., 2., 3., og 5. etape.

RIWAL logo stor

 

Læs også: RIWAL forstærker samarbejdet med cykelsporten
Fredag løftes sløret for førertrøjen i PostNord Danmark Rundt 2016.

Comments are closed.