PostNord Danmark Rundt Fighterkonkurrencen sætter fokus på Julemærkefonden

Julemærkefondens Fighterkonkurrence. PostNord Danmark Rundts Fighterkonkurrence skal i 2016, foruden at hylde de mest hårdtarbejdende og kæmpende ryttere i feltet, også sætte fokus på Julemærkefondens utrættelige arbejde med at hjælpe børn til at blive børn igen.  

Om matchet mellem Julemærkefonden og Fighterkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt, udtaler løbsdirektør Jesper Worre:

”I løbets øjne kan en Fighterkonkurrence vel næppe have en bedre egnet navnepartner end Julemærkefonden. Derfor er vi også stolte og glade over, at PostNord Danmark Rundts største fightere i årets løb er med til at sætte fokus på Julemærkefondens imponerende arbejde for børns trivsel. Børn der, når de er færdig med at gå på Julemærkehjemmene rundt om i landet, om nogen ved hvad det betyder at fighte.”

Om at gå på et Julemærkehjem og at vinde Julemærkefondens Fighterkonkurrence, udtaler Direktør i Julemærkefonden Søren Ravn Jensen:

”Begge dele kræver viljestyrke, målrettethed og mod. Derfor giver det god mening, at Julemærkefonden i år er sponsor for PostNord Danmarks Rundts Fighterkonkurrence.”

Det er PostNord Danmark der har gjort navnesponsoratet af Julemærkefondens Fighterkonkurrence 2016 muligt.

Fakta om Julemærkefondens Fighterkonkurrence
Det er PostNord Danmark Rundts løbsjury der efter hver etape afgør hvilken rytter som på podiet skal iklædes Julemærkefondens Fightertrøje. Rytteren skal ikke køre i trøjen på den efterfølgende etape. De fire mest aggressive og fightende ryttere på hver etape tildeles henholdsvis 10, 6, 4 og 2 point.

Rytteren med flest point efter 5. etape vinder Julemærkefondens Fighterkonkurrence samlet og hyldes på podiet på Frederiksberg Allé.


Partnerskab med flere aktiviteter  
I foråret 2015 offentliggjorde PostNord Danmark, Danmarks Cykle Union og Julemærkefonden et partnerskab der blandt andet betød, at tre børn fra Julemærkehjemmet i Skælskør, i to måneder, trænede frem mod at gennemføre Velgørenhedsløbet i forbindelse med sidste etape af PostNord Danmark Rundt 2015 – og gjorde det!

 

Velgørenhedsløbet
I år gentager DCU og Julemærkefonden projektet. De tre børn Dilara, Lærke og Stine er trukket i træningstøjet og klikket i pedalerne med målet om, søndag den 31. juli, sammen med hundredvis af cykelmotionister, at gennemføre Velgørenhedsløbet 2016. Et løb der i år køres fra Karrebæksminde til Frederiksberg Allé, ganske som 5. og sidste etape af PostNord Danmark Rundt 2016. Overskuddet fra Velgørenhedsløbet går ubeskåret til Julemærkefondens arbejde.

Deltag i Velgørenhedsløbet, oplev suset på Frederiksberg Allé og vær med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig løbet her.

Læs også fra 2015 Bjørn, Malthe og Anna træner for at gennemføre Velgørenhedsløbet

 

Comments are closed.