PostNord Danmark-holdet er udtaget: Kan køre med om sejre og i det samlede klassement

Danmarks Cykle Union har udtaget de otte ryttere der udgør Team PostNord Danmark-holdet i årets PostNord Danmark Rundt. Et landshold der består af to World Tour-ryttere, en Pro kontinentalrytter, tre kontinentalryttere og to DCU Team-ryttere.  

Team PostNord Danmark-holdet består af:

Magnus Cort (ORICA-BikeExchange)
Søren Kragh Andersen (Team Giant – Alpecin)
Asbjørn Kragh Andersen (Delko Marseille Provence KTM)
Mikkel Honoré (Lotto – Soudal U23)
Emil Vinjebo (Team Giant Scatto U23)
Rasmus Bøgh Wallin (Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling)
Torkil Veyhe (Team WeBike-CK Aarhus)
Nicklas Overgaard Amdi Pedersen (Team WeBike-CK Aarhus)

Om holdets sammensætning og muligheder i løbet udtaler Danmarks Cykle Unions U23-landstræner Anders Lund:

”Det er et meget spændende og stærkt hold, der både kan køre med om etapesejrene og i det samlede klassement. Holdet består af ryttere fra alle hylder i dansk og international elitecykling. En sammensætning vi er meget tilfredse med. Det bliver en kæmpe oplevelse for de unge drenge at køre på hold med to World Tour-ryttere. Jeg er sikker på, at det vil inspirere og løfte holdets niveau.”
Ved PostNord Danmark Rundt rutepræsentationen i marts lød det, at ORICA-BikeExchange-rytteren og den forsvarende vinder af løbet, Christopher Juul Jensen, ville være en del af PostNord Danmark-holdet. Siden er Juul Jensen blevet udtaget til både Tour de France og OL. Et løbsprogram der betyder, at Juul Jensen alligevel ikke kører med i PostNord Danmark Rundt.

Team PostNord Danmark-holdet ledes under PostNord Danmark Rundt af Sportschef i Danmarks Cykle Union Lars Bonde og U23-landstræner Anders Lund.

 

 

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • På et pressemøde i Silkeborg har vi netop præsenteret de fem etaper i @postnorddkrundt 2019 #pndkr19 🇩🇰 Ses vi til cykelfest? #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Fra kl. 11.00 præsenterer vi i dag, i Silkeborg, PostNord Danmark Rundt løbsruten 2019. Følg med live på feltet.dks Facebook-side #pndkr19 🇩🇰 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️
  • Mads Pedersen lovede i Næstved, at hammeren ville falde senere i løbet efter skuffelsen i Vejle. Hammeren faldt i dag. Stærk stærk præstation af @pedersen_mads der sejrede foran Wout van Aert og Martin Toft Madsen. 
#pndkr18 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion

Del dit #PNDKR18