Post Danmark Rundt 2016 får optimal termin

Afholdelse af de olympiske lege i Rio de Janerio har givet udfordringer i forbindelse med at finde den optimale termin for Post Danmark Rundt 2016. Dette er nu lykkes.

OL 2016 i Rio de Janeiro skal afvikles den 5. til 21. august. Altså i den periode, hvor der normalt køres Post Danmark Rundt. I første omgang var planen at afvikle Post Danmark Rundt efter de olympiske lege, men nu er det i samarbejde med den internationale cykelunion (UCI) lykkes at få terminen fra ondag den 27. til søndag den 31. juli. Altså lige efter afviklingen af Tour de France og med finale seks dage før landevejsløbet ved OL.

”Denne løsning er noget nær optimal for os. Vi ligger lige efter Tour de France, og vil fungere perfekt som sidste forberedelsesløb op til OL i Rio. Eksempelvis har det danske landevejshold planlagt at afrejse mandagen efter, at vi slutter søndag 31. juli på Frederiksberg. Derfor er jeg også overbevist om at vi kommer til at præsentere et verdensklassefelt på de danske landevej om godt 10 måneder”, vurderer løbsdirektør Jesper Worre.

Post Danmark Rundt 2016 bliver udgave nr. 26 af Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed. Til november kommer bogen Historien om Post Danmark Rundt – De 25 første udgaver. Denne indeholder et tilbageblik på netop de 25 første udgaver med blandt andet inside historier, anekdoter og foto, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

No Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.