Førertrøjerne

Herunder kan du læse om løbets førertrøjer og konkurrencernes regler. Se etaperesultater og få overblik over de samlede klassementer – herunder hvem der er i førertrøjen – på live.postnorddanmarkrundt.dk. Via fanen “Tracking” kan du se hvor på etaperne, at løbets ŠKODA pointspurter og Changing Diabetes bakkespurter er indlagt.

PostNord #førertrøjen
Førertrøjen bæres af den rytter, der har den bedste tid i klassementet (den samlede stilling). Skulle to eller flere ryttere have samme tid i hele minutter og sekunder, ser man først på tidsforskelle ned til 1/100 af et sekund. Er der stadig lighed, tæller rytternes placering(er) på etaperne. På etaperne 1,2,3 og 5 ydes en tidsbonus på henholdsvis 10, 6 og 4 sekunder til de tre første.

 

 

ŠKODA #pointtrøjen
Bæres af den rytter, der har vundet flest point – både ved etapernes afslutning og ved de indlagte ŠKODA pointspurter. 
Ved afslutningen af etaperne 1,2,3, 4 og 5 får de første 12 ryttere point: 15 point til nummer et, 12 til nummer to, 10 til nummer tre, 9 til nummer fire og så videre ned til nummer tolv, der får 1 point. På de indlagte spurter på 1,2,3 og 5. etape er der fem point til nummer et, tre til nummer to og et point til nummer tre. Desuden får de henholdsvis. tre, to og et sekund i bonus til den samlede stilling. I hver af etaperne 1,2,3 og 5 er der indlagt to bonusspurter.

Changing Diabetes #bakketrøjen
Bæres af den rytter, der har vundet flest point på de indlagte bakkespurter. På etaperne 1,2,3 og 5 er der henholdsvis fire, fire, to og fire bakkespurter.
Der kæmpes om 10 point til nummer et, 6 til nummer to, 4 til nummer tre og 2 til nummer fire. Hvis to eller flere ryttere slutte à point, tæller antallet af vundne bakkespurter.

WAOO #ungdomstrøjen
Tilfalder den rytter født i eller efter 1996, der har den bedste tid i klassementet. Regelsættet svarer til reglerne for den blå førertrøje.

 

Julemærkefonden #fightertrøjen
Efter hver etape udpeger et ekspertpanel de fire ryttere, der har vist den mest initiativrige og offensive kørsel og tildeler dem henholdsvis 10, 6, 4 og 2 point. På baggrund af pointgivningen i etaperne 1,2,3 og 5 kåres løbets fighter.

Sparekassen Vendsyssel #holdkonkurrencen
Holdkonkurrencen udregnes på tid efter hver etape ved sammenlægning af køretiderne for de deltagende holds tre bedst placerede ryttere på etapen. Vinderen af den samlede holdkonkurrence findes efter 5. etape, ved sammenlægning af holdresultaterne på de enkelte etaper. 

 

POSTNORD DANMARK RUNDT
ARRANGERES AF DANMARKS CYKLE UNION

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️
  • Mads Pedersen lovede i Næstved, at hammeren ville falde senere i løbet efter skuffelsen i Vejle. Hammeren faldt i dag. Stærk stærk præstation af @pedersen_mads der sejrede foran Wout van Aert og Martin Toft Madsen. 
#pndkr18 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Mød fighterne og stjernerne søndag på Frederiksberg🙏 
@teamnovonordisk 🇺🇲️ er verdens eneste cykelhold, hvor alle rytterne har diabetes. I morgen inviterer holdet børn med diabetes og deres familier til den afsluttende etape på Frederiksberg. 
Her vil der være aktiviteter for hele familien, inden rytterne kommer til Frederiksberg. I kan blandt andet: • Få en rundtur i Team Novo Nordisks bus (den er altså ret fed 😍)
• Møde holdets maskot Billy the Bull
• Få ansigtsmaling • Prøve lykkehjulet, hvor I kan vinde spændende merchandise fra holdet. 
Læs mere om dagen og tilmeld Jer via Facebookbegivenheden der hedder: Team Novo Nordisk - PostNord Danmark Rundt 
#changingdiabetes #pndkr18 🇩🇰️
  • What a stage win for @MerlierTim. Second win for @Snipercycling in this 28th edition of #tourofdenmark #pndkr18 🇩🇰

Del dit #PNDKR18