Fire danske hold kører med i årets PostNord Danmark Rundt

De fire danske kontinentalhold Riwal Platform Cycling Team, Team TREFOR, Coloquick-CULT og Team Almeborg-Bornholm er alle udtaget til årets PostNord Danmark Rundt.

”Vi har valgt at udtage fire danske kontinentalhold til årets PostNord Danmark Rundt, fordi vi vurderer, at de alle har niveauet til at markere sig i løbet. De er alle stærke i bredden, og på flere af holdene kører også store profiler, som kan køre med hvor det bliver rigtigt sjovt i årets PostNord Danmark Rundt”, udtaler løbsdirektør Jesper Worre.

De fire danske kontinentalhold skal i den 26. udgave af Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed konkurrere mod syv professionelle kontinentalhold og Team PostNord Danmark-holdet med en række prominente danske ryttere i trupperne, samt Tour de France-mandskaberne Team Tinkoff, Astana Pro Cycling og Team LottoNL Jumbo.

I uge 27 præsenteres endnu et Tour de France-mandskab.

Årets udgave af PostNord Danmark Rundt starter i Herning den 27. juli og slutter på Frederiksberg Allé den 31. juli. Løbet kan igen i 2016 følges live på DR1. I år med en udvidet sendeflade.

Comments are closed.