En trøje der sætter fokus på vilje: Julemærkefondens Fighterkonkurrence

Julemærkefondens Fighterkonkurrence. PostNord Danmark Rundts Fighterkonkurrence skal i 2016 hylde de hårdtarbejdende, angrebsivrige og kæmpende ryttere i feltet. Den bedst fightende rytter vi i årets løb, efter hver etape, blive iklædt Julemærkefondens Fightertrøje.

Men det er ikke kun den bedst fightende rytter som skal hyldes. Konkurrencen skal også sætte fokus på Julemærkefondens utrættelige arbejde med at hjælpe børn til at blive børn igen. Derfor hedder PostNord Danmark Rundts Fighterkonkurrence i år, Julemærkefondens Fighterkonkurrence.

Om matchet mellem Julemærkefonden og Fighterkonkurrencen i PostNord Danmark Rundt, udtaler løbsdirektør Jesper Worre:

”I løbets øjne kan en Fighterkonkurrence vel næppe have en bedre egnet navnepartner end Julemærkefonden. Derfor er vi også stolte og glade over, at PostNord Danmark Rundts største fightere i årets løb er med til at sætte fokus på Julemærkefondens imponerende arbejde for børns trivsel. Børn der, når de er færdig med at gå på Julemærkehjemmene rundt om i landet, om nogen ved hvad det betyder at fighte.”

#julemærkefonden Fightertrøje // Julemærkefondens Fighterkonkurrence Den bedst fightende rytter på hver etape i @postnorddkrundt skal i år på podiet i målbyen iklædes Julemærkefondens Fightertrøje. En fightertrøje, der skal sætte fokus på Julemærkehjemmenes utrættelige arbejde for at hjælpe børn til at blive børn igen. Læs mere om Fighterkonkurrencen og Fightertrøjen på www.postnorddanmarkrundt.dk Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag løfter vi sløret for bakketrøjen, pointtrøjen, ungdomstrøjen og førertrøjen i @postnorddkrundt Følg med her på Instagran, Twitter og Facebook #PDR2016 #vielskercykelsport #parentinibikewear #parentini #julemærkehjem #drdkrundt #postnorddanmarkrundt

Et billede slået op af PostNord Danmark Rundt (@postnorddkrundt) den

 

Om at gå på et Julemærkehjem og at vinde Julemærkefondens Fighterkonkurrence, udtaler Direktør i Julemærkefonden Søren Ravn Jensen:

”Begge dele kræver viljestyrke, målrettethed og mod. Derfor giver det god mening, at Julemærkefonden i år er sponsor for PostNord Danmarks Rundts Fighterkonkurrence.”

”Begge dele kræver viljestyrke, målrettethed og mod. Derfor giver det god mening, at Julemærkefonden i år er sponsor for PostNord Danmarks Rundts Fighterkonkurrence.” 

Det er PostNord Danmark der har gjort navnesponsoratet af Julemærkefondens Fighterkonkurrence 2016 muligt. Med julemærker støttede Post Danmark første gang de danske julemærkehjem i 1904.

Læs også fra 2015 Bjørn, Malthe og Anna træner for at gennemføre Velgørenhedsløbet


Fakta om Julemærkefondens Fighterkonkurrence
Det er PostNord Danmark Rundts løbsjury der efter hver etape afgør hvilken rytter som på podiet skal iklædes Julemærkefondens Fightertrøje. Rytteren skal ikke køre i trøjen på den efterfølgende etape. De fire mest aggressive og fightende ryttere på hver etape tildeles henholdsvis 10, 6, 4 og 2 point.

Rytteren med flest point efter 5. etape vinder Julemærkefondens Fighterkonkurrence samlet og hyldes på podiet på Frederiksberg Allé.

 

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag løfter vi sløret for bakketrøjen, pointtrøjen, ungdomstrøjen og førertrøjen i @postnorddkrundt 2016. Følg med her på siden, på Facebook, Twitter og Instagram #PDR2016

Comments are closed.

Del dit #PNDKR19

  • Christian er med eget ord en cykeltosse og han glæder sig så meget til dette års PostNord Danmark Rundt, at han og hans familie allerede har fundet deres tilskuerplads ☺️ På vores hjemmeside kan du se detaljerede beskrivelser af alle 5 ruter. Så ved I hvor I kan tage hen og heppe 🚴🏼‍♂️🇩🇰👏🏻
#pndkr19 #cykling #tourofdenmark #dksport
  • På et pressemøde i Silkeborg har vi netop præsenteret de fem etaper i @postnorddkrundt 2019 #pndkr19 🇩🇰 Ses vi til cykelfest? #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Fra kl. 11.00 præsenterer vi i dag, i Silkeborg, PostNord Danmark Rundt løbsruten 2019. Følg med live på feltet.dks Facebook-side #pndkr19 🇩🇰 #vielskercykelsport @danmarkscykleunion
  • Hundredtusindvis så PostNord Danmark Rundt på DR1. Livesendingen fra 5. etape var det mest sete program på dansk tv i uge 31, målt i antal seertimer. - Når reporterne er ude i landet langs ruten og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. ”Møn er øen”-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark.

#pndkr18 🇩🇰 #dkmedier #vielskercykelsport #unitedcycling #visitdenmark #drdkrundt @drsporten @dr1tv
  • Winner of #tourofdenmark 2018 @woutvanaert 👕 Wout, you are a rockstar in Denmark from now on and ever! #pndkr18 🇩🇰 @snipercycling
  • 119 ryttere blev på flotteste vis sendt afsted fra Faxe Kommune kl. 11.45. 198,8 kilometer venter før vi i eftermiddag kan kåre vinderen af PostNord Danmark Rundt 2018 på Frederiksberg Allé.

Hvem tager trøjerne? #pndkr18 🇩🇰️

Del dit #PNDKR19