Nyheder

coloQuick-CULT er klar til PNDKR med 18 sejre i baggagen

Med 18 sæsonsejre i baggagen er coloQuick-CULT klar til PostNord Danmark Rundt der indledes den 12. september. Det danske kontinentalhold har blandt andre udtaget Martin Mortensen og Torkil Veyhe, der i fjor kørte sig ind i mange danske cykelfans hjerter med en ukuelig fighterindsats på Kongeetapen til Vejle. 

Om de 8 udtagene ryttere, som holdet selv forventer kan blande sig i finalerne på etaperne, lyder det:

– Vi føler, at vi har fået sammensat et super stærkt hold, men det har ikke været nogen nem udtagelse. Alle vores ryttere har kørt rigtig stærkt i år, og derudover er to af holdets profiler, Jonas Vingegaard og Rune Almindsø, ude med skade. Jeg forventer at vi kan give de andre hold kamp til stregen, siger holdets sportsdirektør Christian Andersen til holdets Facebook-side, og uddyber:

– Vi har fået 18 sejre i sæsonen, hvilket er et udtryk for at vi godt kan lege med hvor det er sjovt!

Holdet består af:
Anders Hardahl
Christian Moberg
Jesper Schultz
Louis Bendixen
Mathias Krigbaum
Martin Mortensen
Rasmus Wallin
Torkil Veyhe

Se hele den foreløbige PostNord Danmark Rundt-startliste nedenfor eller på live.postnorddanmarkrundt.dk

Previous Post
6. september 2017
Next Post
6. september 2017

Comments are closed.

Del dit #PNDKR17

  • Den 7. december er vi klar med #PNDKR18 ruten 🇩🇰 | 5 etaper |  1.-5. august #dkpresse #vielskercykelsport #dkmedier #tourofdenmark #sporteventDK #skodadanmark #drdkrundt #cyklingdk
  • #PNDKR18 🇩🇰 køres 1.-5. august. Seksmandshold skal gøre deltagelsen af flere World Tour-hold mulig #tourofdenmark – Da vi flyttede løbet til september måned i år, vidste vi godt, at det sandsynligvis ikke ville blive sommer som det kan være i august. Men ingen kunne forudsige, at vi ville få så store mængder regn og blæst som vi fik under løbet i år. Næste år er vi tilbage i starten af august, forhåbentligt hånd i hånd med en god dansk sommeruge. – Vi er allerede nu ude med invitationer, og vores målsætning er at samle et meget stærkt felt bestående af i alt 20 hold, hvoraf en tredjedel af holdene er World Tour-mandskaber. 
Læs mere på www.postnorddanmarkrundt.dk 
#vielskercykelsport #cyklingdk
  • #PNDKR17 🇩🇰 #chaingingdiabetes
  • Ydmyghed fanget i ét billede 🙏

Lørdag sikrede Mads Pedersen sig den samlede sejr i #PNDKR17 - som den yngste nogensinde. 
På vej til podiet omfavnede den bare 21 år unge dansker sin noget ældre tidligere holdkammerat Michael Reihs (Team Virtu Cycling). "Tak Michael. Tak for alt du har lært mig", sagde den danske mester til Reihs, der med gennemførelsen af PostNord Danmark Rundt nu har gennemført løbet 16. gange. Det er rekord.

Ønsk Reihs alt mulig held og lykke videre i tilværelsen - etapen lørdag var den 38-årige dansker sidste professionelle cykelløb. Tak Michael! 
#vielskercykelsport
📸 Thomas Sjørup #PNDKR17 🇩🇰️
  • Ann har sendt os det her billede fra lørdagens 5. etape fra Ebeltoft til Aarhus. 
Billedet er taget fra Restaurant Støvlen i Ebeltoft. "Ret sjovt at sidde på restaurant og se cykelløb 😎 Fortsat godt løb" skriver Ann Bischoff-Jensen fra #Aarhus. Tak Ann, derfor laver vi cykelløb #vielskercykelsport #PNDKR17 🇩🇰
  • #PNDKR17 🇩🇰️ Vi kom ud i blæsevejr under årets løb, men som bekendt aftager storme over tid. Der et yndigt land - også i september🙏 #vielskercykelsport 📸 @dronops.productions

Del dit #PNDKR17