Bjørn, Malthe og Anna træner for at gennemføre Velgørenhedsløbet

Bjørn, Malthe og Anna, som netop har afsluttet deres ophold på Julemærkehjemmet i Skælskør, træner i disse uger på livet løs med hjælp fra Næstved BC. Alle tre vil den 8. august køre Velgørenhedsløbet over 108 kilometer.

Tidligere på året blev et nyt partnerskab mellem Post Danmark, Julemærkefonden og Danmarks Cykle Union (DCU) præsenteret. Et partnerskab hvis altoverskyggende fokus er at udvikle og løfte børn i Danmark.

Ved Julemærkehjemmet i Skælskør er Bjørn, Malthe og Anna, som netop har afsluttet deres ophold på Julemærkehjemmet, klikket i pedalerne. Sammen med en træner fra DCU-klubben Næstved BC, påbegyndte de at cykeltræne i uge 26 –  med et stort mål for øje.

105 kilometer som mål  
Når Velgørenhedsløbet der køres den 8. August afvikles, skal de tre børn sammen med mange andre deltagere køre 105 kilometer fra Hillerød til Frederiksberg Allé, hvor de vil blive hyldet af tusindvis af tilskuere, som samme dag skal se den afsluttende etape af Post Danmark Rundt 2015.

Målene med træningen er finde glæden ved at cykle på racercykel, lære om færdselsforhold, cykelhåndtering og endeligt udholdenhed: Gennem træningen og med trænerhjælp fra Næstved BC, vil Anna, Malthe og Bjørn gennemføre de 105 kilometer den 8. August.

Læs mere om Velgørenhedsløbet her.

I sadlen tre gange gange om ugen 
De tre deltagere træner ugentligt to til tre gange med Næstved BC.  Siden uge 26 er der uge på uge er der blevet bygget på, og I indeværende uge når de to drenge og Anna ud på 45 kilometer. I den kommende uge skal de på lørdagsturen med start i Skafterup ud på mere end 60 kilometer.

Unikke cykeloplevelser 
Om det nye partnerskab mellem Danmarks Cykle Union, Post Danmark og Julemærkefonden, fortalte Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden, ved indgåelsen af aftalen:

”Hos Julemærkefonden er vi utrolig glade og stolte over det nye partnerskab, som vil give børnene på Julemærkehjemmene unikke cykeloplevelser. Vi tror på, at partnerskabet har mange udviklingsmuligheder, og vil give os stor synlighed blandet andet ved Post Danmark Rundt”.

Også hos Post Danmark var begejstringen stor og er det stadig, for det kommende partnerskab:

”I Post Danmark ser vi dette nye partnerskab som en ny dimension til vores rigtig gode samarbejde med Danmarks Cykle Union. Vi har igennem de seneste 22 år fokuseret på og samarbejdet om både elite og breddeaktiviteter, og med dette nye partnerskab udvikler vi endnu en dimension til dette samarbejde”, udtalte Morten O. Nielsen.

Foto: Bjørn, Malthe og Anna efter en lang træningstur med deres træner Ole fra Næstved BC og professionelle Mads Pedersen .

Comments are closed.