Nyheder

BHS-Almeborg Bornholm: Toft skal køre klassement

Når BHS-Almeborg Bornholm i næste uge deltager i PostNord Danmark Rundt for tredje gang, er det med ét stort mål for øje. Den danske mester og tempospecialist, Martin Toft Madsen, skal slutte så langt oppe i klassementet som overhovedet muligt. 

BHS-Almeborg Bornholm kommer til PostNord Danmark Rundt for at køre med om topplacering i klassementeten til Martin Toft Madsen. Til opgaven får den danske mester i enkeltstart assistance fra to af de mest rutinerede ryttere på holdet, og på den danske cykelscene, Jannik Hyldtoft Hansen og Jesper Juul Andreasen.

– De øvrige fem ryttere skal forsøge at jagte udbrud, og begå sig i kampen om den hvide SKODA ungdomstrøje, lyder det i en pressemeddelelse fra holdet, hvori i det også understreges, at holdet er et af feltets yngste:

– Bid mærke i, at BHS-Almeborg Bornholm har udtaget hele tre danske U23-ryttere. Rytterne er udtaget for at støtte op omkring både holdets og Danmarks talent-udvikling, med henblik på fremtiden, siger sportschef Christian Andreasen, der kan glæder sig over, at førsteårs seniorrytteren Morten Hulgaard kommer til PostNord Danmark Rundt efter netop at have kørt en flot andenplads hjem i UCI 1.2 løbet Omlop Echt-Sustern i Holland.

Holdet består af:
Martin Toft Madsen
Christoffer Lisson
Jesper Juul Andreasen
Morten Øllegaard
Jannik Hyldtoft Hansen
Morten Hulgaard
Mathias Bregnhøj
Steffen Munk Christiansen

Se hele den foreløbige PostNord Danmark Rundt-startliste nedenfor eller på live.postnorddanmarkrundt.dk (opdateres løbende).

Previous Post
6. september 2017
Next Post
6. september 2017

Comments are closed.

Del dit #PNDKR17

  • Den 7. december er vi klar med #PNDKR18 ruten 🇩🇰 | 5 etaper |  1.-5. august #dkpresse #vielskercykelsport #dkmedier #tourofdenmark #sporteventDK #skodadanmark #drdkrundt #cyklingdk
  • #PNDKR18 🇩🇰 køres 1.-5. august. Seksmandshold skal gøre deltagelsen af flere World Tour-hold mulig #tourofdenmark – Da vi flyttede løbet til september måned i år, vidste vi godt, at det sandsynligvis ikke ville blive sommer som det kan være i august. Men ingen kunne forudsige, at vi ville få så store mængder regn og blæst som vi fik under løbet i år. Næste år er vi tilbage i starten af august, forhåbentligt hånd i hånd med en god dansk sommeruge. – Vi er allerede nu ude med invitationer, og vores målsætning er at samle et meget stærkt felt bestående af i alt 20 hold, hvoraf en tredjedel af holdene er World Tour-mandskaber. 
Læs mere på www.postnorddanmarkrundt.dk 
#vielskercykelsport #cyklingdk
  • #PNDKR17 🇩🇰 #chaingingdiabetes
  • Ydmyghed fanget i ét billede 🙏

Lørdag sikrede Mads Pedersen sig den samlede sejr i #PNDKR17 - som den yngste nogensinde. 
På vej til podiet omfavnede den bare 21 år unge dansker sin noget ældre tidligere holdkammerat Michael Reihs (Team Virtu Cycling). "Tak Michael. Tak for alt du har lært mig", sagde den danske mester til Reihs, der med gennemførelsen af PostNord Danmark Rundt nu har gennemført løbet 16. gange. Det er rekord.

Ønsk Reihs alt mulig held og lykke videre i tilværelsen - etapen lørdag var den 38-årige dansker sidste professionelle cykelløb. Tak Michael! 
#vielskercykelsport
📸 Thomas Sjørup #PNDKR17 🇩🇰️
  • Ann har sendt os det her billede fra lørdagens 5. etape fra Ebeltoft til Aarhus. 
Billedet er taget fra Restaurant Støvlen i Ebeltoft. "Ret sjovt at sidde på restaurant og se cykelløb 😎 Fortsat godt løb" skriver Ann Bischoff-Jensen fra #Aarhus. Tak Ann, derfor laver vi cykelløb #vielskercykelsport #PNDKR17 🇩🇰
  • #PNDKR17 🇩🇰️ Vi kom ud i blæsevejr under årets løb, men som bekendt aftager storme over tid. Der et yndigt land - også i september🙏 #vielskercykelsport 📸 @dronops.productions

Del dit #PNDKR17