NYHEDER

RESULTATER 4. ETAPE: WÜRTZ VINDER

U23-verdensmesteren i enkelstart Mads Würtz Schmidt vandt lørdag PostNord Danmark Rundts 4. etape. En enkeltstart over 19,6 kilometer i og omkring Nyborg.  Med sejren er Würtz tilbage i Skoda Ungdomstrøjen. Valgren forsvarede sin blå PostNord-førertrøje.

Read More

Sommer og stort cykelløb i Sønderborg

Massespurt på 2. etape med høj fart ender med dansk sejr i Sønderborg. 2 etape af PostNord Danmark Rundt lød på 185 km med start på Rømø og mål i historiske omgivelser foran Dybbøl Mølle i Sønderborg. Startområdet på den populære ferieø var tæt pakket med publikum, da starten gik kl. 13.10.

Read More

RESULTATER 2. ETAPE: SEJR TIL CORT

Magnus Cort (Team PostNord Danmark) sikrede sig torsdag ved Dybbøl Mølle endnu en sejr til statistikken i PostNord Danmark Rundt. Bornholmeren sejrede foran Moreno Hofland (Team LottoNL – Jumbo) og Daniele Bennati (Tinkoff), der forbliver i PostNord-førertrøjen.  Sejren var Corts fjerde etapesejr i PostNord Danmark Rundt.  

Read More

POSTNORD DANMARK RUNDT

26. UDGAVE • 27-31 JULI

HOLDENE 2016

Tinkoff Team

Astana Pro Team

TEAM LOTTO NL – JUMBO

BORA ARGON 18

TEAM STÖLTING SERVICE GROUP

ONE PRO CYCLING

ROOMPOT – ORANJE PELOTON

TOPSPORT VLAANDEREN – BALOISE

WANTY-GROUPE-GOBERT

TEAM NOVO NORDISK

BARDIANI CSF

Team PostNord Danmark

Team Virtu PRO – VéloCONCEPT

RIWAL PLATFORM CYCLING TEAM

TEAM ALMEBORG-BORNHOLM

COLOQUICK-CULT

SPONSORER 2016

Det vurderes, at mere end 1 million tilskuere og seere så med langs vejene og foran TV-skærmene i 2015, hvor den 25. udgave af Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed blev kørt. "DR fik virkelig produceret noget fantastisk tv. Imponerende dækning af cykelløbet og fantastisk flotte billeder, der har været en unik reklame for Danmark i hele Europa."

Jesper Worre om DR's live-dækning af løbet i 2015Vidste du, at Eurosport også sendte live fra løbet til hele Europa?

OPLEV POSTNORD DANMARK RUNDT

“Det er helt ubeskriveligt, og så slutter vi endda af med etapesejren. Jeg er fuldstændig overvældet af hele paraden ind mod København, hvor jeg bare prøvede at nyde det så meget som muligt, men også glædede mig til at køre over målstregen, for man ved jo aldrig, hvad der kan ske.”

Christopher Juul Jensen efter sin samlede sejr i Post Danmark Rundt 2015