NYHEDER

PostNord Danmark Rundt 2017 starter på Frederiksberg og slutter i Aarhus

Når sidste etape af den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt køres den 16. september, bliver det med mål i Europas kulturhovedstad 2017, Aarhus. Løbet skydes i gang fem dage tidligere fra Frederiksberg Rådhusplads. Pressemeddelelse Aarhus har 17 gange tidligere lagt asfalt til en etapeafslutning i Danmarks årligt største tilbagevendende sportsbegivenhed. Og nu sker det […]

Read More

Vejen til landevejs-VM 2017 kører gennem Danmark

I dag er det endeligt blevet bekræftet af UCI, at den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt køres fra den 12.-16. september 2017. Dermed bliver den danske rundtur det sidste løb på Europa Tour-kalenderen inden verdensmesterskaberne, der skal køres i Bergen i Norge ugen efter. Om placeringen af PostNord Danmark Rundt 2017 forklarer en forventningsfuld […]

Read More

Kør gaderæs med Valle

Som alle kunne høre på DR1 efter Michael Valgrens samlede sejr i PostNord Danmark Rundt, opfordrede ‘Valle’ alle til at komme og give ham baghjul på hjemmebanen i Østerild, lørdag den 13. august kl. 13.00. Thy Cykle Ring er værter med gadeløb og folkefest for Thys berømte cykelrytter.

Read More

RESULTATER 4. ETAPE: WÜRTZ VINDER

U23-verdensmesteren i enkelstart Mads Würtz Schmidt vandt lørdag PostNord Danmark Rundts 4. etape. En enkeltstart over 19,6 kilometer i og omkring Nyborg.  Med sejren er Würtz tilbage i Skoda Ungdomstrøjen. Valgren forsvarede sin blå PostNord-førertrøje.

Read More

POSTNORD DANMARK RUNDT 2017

27. UDGAVE • 12-16 SEPTEMBER

HOLDENE 2016

Tinkoff Team

Astana Pro Team

TEAM LOTTO NL – JUMBO

BORA ARGON 18

TEAM STÖLTING SERVICE GROUP

ONE PRO CYCLING

ROOMPOT – ORANJE PELOTON

TOPSPORT VLAANDEREN – BALOISE

WANTY-GROUPE-GOBERT

TEAM NOVO NORDISK

BARDIANI CSF

Team PostNord Danmark

Team Virtu PRO – VéloCONCEPT

RIWAL PLATFORM CYCLING TEAM

TEAM ALMEBORG-BORNHOLM

COLOQUICK-CULT

SPONSORER 2016

Det vurderes, at mere end 1 million tilskuere og seere så med langs vejene og foran TV-skærmene i 2015, hvor den 25. udgave af Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed blev kørt. "DR fik virkelig produceret noget fantastisk tv. Imponerende dækning af cykelløbet og fantastisk flotte billeder, der har været en unik reklame for Danmark i hele Europa."

Jesper Worre om DR's live-dækning af løbet i 2015Vidste du, at Eurosport også sendte live fra løbet til hele Europa?

OPLEV POSTNORD DANMARK RUNDT

“Det er helt ubeskriveligt, og så slutter vi endda af med etapesejren. Jeg er fuldstændig overvældet af hele paraden ind mod København, hvor jeg bare prøvede at nyde det så meget som muligt, men også glædede mig til at køre over målstregen, for man ved jo aldrig, hvad der kan ske.”

Christopher Juul Jensen efter sin samlede sejr i Post Danmark Rundt 2015