NYHEDER

Den officielle startliste: PostNord Danmark Rundt 2016

16 hold. 128 ryttere. PostNord Danmark Rundt-feltet er endeligt på plads og klar til at indlede den 26. udgave af løbet onsdag den 27. juli fra Torvet i Herning. Rytterne præsenteres og indskriver sig for første i årets løbet fra kl. 11.15. Se alle holdene og rytternumre under fanen  Holdene – Deltagende hold. 

Read More

Sådan bliver trafikken påvirket under PDR

Den 26. udgave af PostNord Danmark Rundt ruller gennem landet fra 27. – 31. juli. Et cykelløb der vil påvirke den lokale trafik, hvor løbet kommet frem. Nogle gader og veje vil være spærret fra morgenstunden, mens andre kun midlertidigt er optaget af den danske tour.  

Read More

POSTNORD DANMARK RUNDT

26. UDGAVE • 27-31 JULI

HOLDENE 2016

Tinkoff Team

Astana Pro Team

TEAM LOTTO NL – JUMBO

BORA ARGON 18

TEAM STÖLTING SERVICE GROUP

ONE PRO CYCLING

ROOMPOT – ORANJE PELOTON

TOPSPORT VLAANDEREN – BALOISE

WANTY-GROUPE-GOBERT

TEAM NOVO NORDISK

BARDIANI CSF

Team PostNord Danmark

Team Virtu PRO – VéloCONCEPT

RIWAL PLATFORM CYCLING TEAM

TEAM ALMEBORG-BORNHOLM

COLOQUICK-CULT

SPONSORER 2016

Det vurderes, at mere end 1 million tilskuere og seere så med langs vejene og foran TV-skærmene i 2015, hvor den 25. udgave af Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed blev kørt. "DR fik virkelig produceret noget fantastisk tv. Imponerende dækning af cykelløbet og fantastisk flotte billeder, der har været en unik reklame for Danmark i hele Europa."

Jesper Worre om DR's live-dækning af løbet i 2015Vidste du, at Eurosport også sendte live fra løbet til hele Europa?

OPLEV POSTNORD DANMARK RUNDT

“Det er helt ubeskriveligt, og så slutter vi endda af med etapesejren. Jeg er fuldstændig overvældet af hele paraden ind mod København, hvor jeg bare prøvede at nyde det så meget som muligt, men også glædede mig til at køre over målstregen, for man ved jo aldrig, hvad der kan ske.”

Christopher Juul Jensen efter sin samlede sejr i Post Danmark Rundt 2015