Nyheder Pressemeddelelser

16 hold er klar til PostNord Danmark Rundt

Pro Kontinentalholdene Sport Vlaanderen – Baloise (Belgien), Roompot Nederlandse Loterij (Holland) og Bardiani CSF (Italien) kører alle med i dette års PostNord Danmark Rundt. Dermed er startlisten oppe på i alt 16 hold.  

Med udtagelsen af de tre teams fra henholdsvis Belgien, Holland og Italien, er holdlisten til dette års PostNord Danmark Rundt oppe på i alt 16 hold. I blandt er tre World Tour-mandskaber, syv Pro Kontinentalhold, fem danske Kontinentalhold og Team PostNord Danmark-holdet.

 Med aftalerne med de sidste tre teams, er feltet komplet med 16 hold til start. Ikke mindre end seks Tour de France-hold er med, og nu venter vi spændt på at holdene sætter navne på deres ryttere, siger løbsdirektør Jesper Worre, der tror på en stærk startliste på 128 ryttere, når løbet skydes i gang fra Frederiksberg Rådhus den 12. september:

– De fem danske Kontinentalhold der er til start, stiller alle i skarpeste opstilling, og noget kan tyde på, at de er stærkere end nogensinde. Der er ingen tvivl om, at de udenlandske og mere kendte hold i år får skarp konkurrence på de danske landeveje i september.

– Feltet i år bliver rigtig stærkt, og danskerne skal køre op til deres allerbedste for at gøre sig til i de samlede klassementer og i kampen om etapesejrene.

De fem danske Kontinentalhold der er til start, stiller alle i skarpeste opstilling, og noget kan tyde på, at de er stærkere end nogensinde.

Store udenlandske forventninger
På hollandske Roompot – Nederlandse Loterij glæder man sig til den danske tour og løbets høje sportslige kvalitet:

– Vi ser altid frem til cykelløb på højt niveau, hvor vi kan konkurrere mod UCI World Tour teams. Oveni det, er PostNord Danmark Rundt vores sidste etapeløb i denne sæson, så vores ryttere er meget motiverede, siger holdets sportsdirektør Erik Breukink, og uddyber:

– Sidste år kørte Nick van der Lijke og Sjoerd van Ginneken godt i løbet, men jeg tror også at ryttere som Pieter Weening og Martijn Tusveld, som skifter til Team Sunweb efter sæsonen, har gode kort på hånden i Danmark, siger Berukink, der endnu ikke officielt har udtaget de 8 ryttere, der skal køre i Danmark fra den 12.-16. september.

Også på det italienske Bardiani CSF-hold, der hvert år kører med i Giro d’Italia, tror man på succes i PostNord Danmark Rundt:

– Det er altid en fornøjelse at køre PostNord Danmark Rundt. Fra den første gang Bardiani CSF kørte med i 2013, har vi haft en tæt relation til løbet. I 2014 vandt vi med Nicola Boem sidste etape på Frederiksberg Allé. En etapesejr som vi stadig kigger stolt tilbage på, fortæller sportsdirektør Roberto Reverberi, der også sad bag rattet i servicebilen da holdets dengang bare 20-årige Giulio Ciccone vandt en etape i Giro d’Italia i 2016.

Om holdets chancer i dette års PostNord Danmark Rundt vurderer han:

– De forskellige etapeprofiler gør det svært at forudse den samlede vinder.  Derfor er løbet perfekt for et hold som vores, der er fyldt med angribere. Angribere der skal ud og jagte etapesejre i år. Etapesejrene er vores mål i 2017-udgaven af løbet.

– Vi glæder os til at komme til Danmark med et meget stærkt hold, som jeg godt kan love kommer i god form. Vi håber på at kunne markere os på flotteste vis i løbet, slutter Reverberi, der senere i august sætter navne på de 8 ryttere, der skal køre PostNord Danmark Rundt.

Løbende frem mod løbet offentliggøres det hvilke ryttere de 16 hold udtager til PostNord Danmark Rundt.  Team Novo Nordisk har som de første udtaget deres otte ryttere. Læs mere her.

I uge 34 offentliggøres løbets nye webapplikation, hvor blandt andet startlister og informationer om løbets deltagende 128 ryttere kan findes.

De 16 hold i PostNord Danmark Rundt 2017

World Tour
Trek Segafredo
Team Sunweb
Astana Pro Team

Pro Kontinentalhold
Direct Energie
Cofidis Solutions Credits
Wanty – Group Gobert
Sport Vlaanderen – Baloise
Roompot Nederlandse Loterij
Bardiani CSF
Team Novo Nordisk

Kontinentalhold
BHS Almeborg – Bornholm
coloQuick -CULT
Riwal Platform Cycling Team
Team Giant Castelli
Team VéloCONCEPT

National Team
Team PostNord Danmark

For yderligere kommentarer
Løbsdirektør Jesper Worre på tlf. 20110878
Pressechef Christoffer Lehmann på tlf. 28965356  eller mail: medie@postnorddanmarkrundt.dk

Previous Post
11. august 2017
Next Post
11. august 2017

Comments are closed.

Del dit #PNDKR18

  • Den pensionerede verdensklasse temporytter Fabian Cancellara trådte sig i 2006 øverst på det samlede [Post] Danmark Rundt podie.  Undervejs vandt Cancellara 2. etape fra #aalestrup til #vejle foran blandt andre Stuart O'Grady. 
Cancellara vandt også enkeltstarten i løbet. 
Kan I huske hvor den blev kørt? 
Happy Birthday @fabian_cancellara 🇨🇭 👌🇩🇰 from the Tour of Denmark Race Organization

____________________________

Mange flere fødselsdagshilsener og PostNord Danmark Rundt-minder er på vej her på løbets Instagram #PNDKR18 #vielskercykelsport #unitedcycling #tourofdenmark
  • I 2017-udgaven af PostNord Danmark Rundt kørte Casper Pedersen sig ind i de fleste danske cykelhjerter. På de sidste kilometer af 1. etape fra Frederiksberg til Kalundborg  kørte den unge dansker solo og sejrede foran hovedfeltet og favoritterne der blandt andre talte Nacer Bouhanni og Phil Bauhaus.

Kan I huske Casper Pedersens samlede placering i klassementet I Aarhus?

I dag fylder den forsvarende U23-europamester og nuværende @aquabluesport rytter 
22 år. Tillykke @pedersen_casper 👌🇩🇰 ____________________________

Mange flere fødselsdagshilsener og PostNord Danmark Rundt-minder er på vej her på løbets Instagram #PNDKR18 #vielskercykelsport #unitedcycling
  • Torsdag blev #PNDKR18 🇩🇰 ruten 2018 præsenteret. Hør i videoen tempospecialisten og europamesteren k_asgreen 's reaktioner på ruten @teamvirtucycling

#postnord #dkpresse #vielskercykelsport #dkmedier #tourofdenmark #sporteventDK #skodadanmark #drdkrundt #cyklingdk #julemærkefonden #dkrundt #danmarkrundt #changingdiabetes #sportstiming #schmidtsradio #skoda #welovecycling #sportstiming #danmarkscykleunion 📷 #feltetdk
  • Vi har samlet lidt stemningsbilleder fra dagens pressemøde og rutepræsentation i Aalborg. Fra @danmarkscykleunion skal lyde et stort tak for fremmødet til alle #PNDKR18 🇩🇰 #postnord #dkpresse #vielskercykelsport #dkmedier #tourofdenmark #sporteventDK #skodadanmark #drdkrundt #cyklingdk #julemærkefonden #dkrundt #danmarkrundt #changingdiabetes #sportstiming #schmidtsradio #skoda #welovecycling #sportstiming
  • PostNord Danmark Rundt ruten 2018 - etape for etape. Fra Aalborg i nord, over Sydsjælland, Møn og Falster, til Frederiksberg Allé #PNDKR18 🇩🇰️ #tourofdenmark 
Læs meget mere på www.postnorddanmarkrundt.dk
  • Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen byder hele cykeldanmark velkommen til Aalborg den 1. August. Vi glæder os! #PNDKR18 🇩🇰 @borgmesteriaalborg @aalborg_kommune

Del dit #PNDKR18