Nyheder Pressemeddelelser

16 hold er klar til PostNord Danmark Rundt

Pro Kontinentalholdene Sport Vlaanderen – Baloise (Belgien), Roompot Nederlandse Loterij (Holland) og Bardiani CSF (Italien) kører alle med i dette års PostNord Danmark Rundt. Dermed er startlisten oppe på i alt 16 hold.  

Med udtagelsen af de tre teams fra henholdsvis Belgien, Holland og Italien, er holdlisten til dette års PostNord Danmark Rundt oppe på i alt 16 hold. I blandt er tre World Tour-mandskaber, syv Pro Kontinentalhold, fem danske Kontinentalhold og Team PostNord Danmark-holdet.

 Med aftalerne med de sidste tre teams, er feltet komplet med 16 hold til start. Ikke mindre end seks Tour de France-hold er med, og nu venter vi spændt på at holdene sætter navne på deres ryttere, siger løbsdirektør Jesper Worre, der tror på en stærk startliste på 128 ryttere, når løbet skydes i gang fra Frederiksberg Rådhus den 12. september:

– De fem danske Kontinentalhold der er til start, stiller alle i skarpeste opstilling, og noget kan tyde på, at de er stærkere end nogensinde. Der er ingen tvivl om, at de udenlandske og mere kendte hold i år får skarp konkurrence på de danske landeveje i september.

– Feltet i år bliver rigtig stærkt, og danskerne skal køre op til deres allerbedste for at gøre sig til i de samlede klassementer og i kampen om etapesejrene.

De fem danske Kontinentalhold der er til start, stiller alle i skarpeste opstilling, og noget kan tyde på, at de er stærkere end nogensinde.

Store udenlandske forventninger
På hollandske Roompot – Nederlandse Loterij glæder man sig til den danske tour og løbets høje sportslige kvalitet:

– Vi ser altid frem til cykelløb på højt niveau, hvor vi kan konkurrere mod UCI World Tour teams. Oveni det, er PostNord Danmark Rundt vores sidste etapeløb i denne sæson, så vores ryttere er meget motiverede, siger holdets sportsdirektør Erik Breukink, og uddyber:

– Sidste år kørte Nick van der Lijke og Sjoerd van Ginneken godt i løbet, men jeg tror også at ryttere som Pieter Weening og Martijn Tusveld, som skifter til Team Sunweb efter sæsonen, har gode kort på hånden i Danmark, siger Berukink, der endnu ikke officielt har udtaget de 8 ryttere, der skal køre i Danmark fra den 12.-16. september.

Også på det italienske Bardiani CSF-hold, der hvert år kører med i Giro d’Italia, tror man på succes i PostNord Danmark Rundt:

– Det er altid en fornøjelse at køre PostNord Danmark Rundt. Fra den første gang Bardiani CSF kørte med i 2013, har vi haft en tæt relation til løbet. I 2014 vandt vi med Nicola Boem sidste etape på Frederiksberg Allé. En etapesejr som vi stadig kigger stolt tilbage på, fortæller sportsdirektør Roberto Reverberi, der også sad bag rattet i servicebilen da holdets dengang bare 20-årige Giulio Ciccone vandt en etape i Giro d’Italia i 2016.

Om holdets chancer i dette års PostNord Danmark Rundt vurderer han:

– De forskellige etapeprofiler gør det svært at forudse den samlede vinder.  Derfor er løbet perfekt for et hold som vores, der er fyldt med angribere. Angribere der skal ud og jagte etapesejre i år. Etapesejrene er vores mål i 2017-udgaven af løbet.

– Vi glæder os til at komme til Danmark med et meget stærkt hold, som jeg godt kan love kommer i god form. Vi håber på at kunne markere os på flotteste vis i løbet, slutter Reverberi, der senere i august sætter navne på de 8 ryttere, der skal køre PostNord Danmark Rundt.

Løbende frem mod løbet offentliggøres det hvilke ryttere de 16 hold udtager til PostNord Danmark Rundt.  Team Novo Nordisk har som de første udtaget deres otte ryttere. Læs mere her.

I uge 34 offentliggøres løbets nye webapplikation, hvor blandt andet startlister og informationer om løbets deltagende 128 ryttere kan findes.

De 16 hold i PostNord Danmark Rundt 2017

World Tour
Trek Segafredo
Team Sunweb
Astana Pro Team

Pro Kontinentalhold
Direct Energie
Cofidis Solutions Credits
Wanty – Group Gobert
Sport Vlaanderen – Baloise
Roompot Nederlandse Loterij
Bardiani CSF
Team Novo Nordisk

Kontinentalhold
BHS Almeborg – Bornholm
coloQuick -CULT
Riwal Platform Cycling Team
Team Giant Castelli
Team VéloCONCEPT

National Team
Team PostNord Danmark

For yderligere kommentarer
Løbsdirektør Jesper Worre på tlf. 20110878
Pressechef Christoffer Lehmann på tlf. 28965356  eller mail: medie@postnorddanmarkrundt.dk

Previous Post
11. august 2017

Comments are closed.

Del dit #PNDKR17

  • 16 hold er klar til #PNDKR17 🇩🇰 #danmarkrundt #tourofdenmark #dkrundt #drdkrundt #vielskercykelsport

@treksegafredo 🇺🇸
@teamsunweb 🇩🇪
@proteamastana 🇰🇿
@teamdirectenergieofficiel 🇫🇷
@teamcofidis 🇫🇷
@teamwantygobert 🇧🇪
@bhsalmeborgbornholm 🇩🇰
@teamcoloquickcult 🇩🇰
@riwalplatformcyclingteam 🇩🇰
@giantcastelli 🇩🇰
@teamveloconcept 🇩🇰
@danmarkscykleunion 🇩🇰
@bardiani_csf 🇮🇹
@roompotnederlandseloterij 🇳🇱
@teamsvb 🇧🇪
@teamnovonordisk 🇺🇸
  • Team Novo Nordisk kører igen i år med i #PNDKR17 🇩🇰️ 🇭🇲️️🇺🇸🇪🇸🇫🇮️🇮🇹️🇳🇱️
Seks nationaliteter er på holdkortet, og ifølge holdets General Manager Vassili Davidenko, stiller det amerikanske mandskab til start med deres stærkest mulige hold: – De seneste år har vi måtte fordele vores stærkeste ryttere mellem PostNord Danmark Rundt og løb på hjemmebanen i USA. Men med dette års flytning af løbet til september, kan vi stille med vores stærkest mulige hold.

Spanske David Lozano glæder sig till gensynet med Danmark og de danske cykelfans: – Vi sætter altid cirkel omkring PostNord Danmark Rundt, så snart vi ser kalenderen. Vi er motiverede og forberedte, for når vi kommer til Danmark, vil vi gerne vise det bedste vi kan. Vi møder så mange mennesker undervejs i løbet, som støtter holdets projekt og vores unikke program. 
Læs mere om holdets forventninger til løbet og gensynet med Danmark på www.postnorddanmarkrundt.dk 
#changingdiabetes #teamnovonordisk
#danmarkrundt #dkrundt
  • Nedtællingen er i gang. Den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt indledes fra Frederiksberg Rådhus om 50 dage, tirsdag den 12. september.🇩🇰️ #PNDKR17 🇩🇰️ #dkrundt #danmarkrundt 
#unitedcycling
 #poc #argon18 
#skodadanmark #ungdomstrøjen
  • I dag har vi skudt #PNDKR17 🇩🇰 optakt om @bhsalmeborgbornholm til @tv2bornholm // @tv2.lorry foran Frederiksberg Rådhus, hvor løbet i år indledes. 
Vi glæder os til den 12. september #bhsalmeborgbornholm #tourtv2 #cyklingdk #frederiksberg
  • @reedtz1974 er i disse uger, hver aften, aktuel med #aftentour på @DR1tv under #TDF2017 🇫🇷 Det samme er han og resten af DR-holdet igen til september, når #PNDKR17 sendes live fra kilometer 0 på dr.dk og DR1 
Hvis du heller ikke kan vente, kan du se se masser af højdepunkter fra sidste års udgave af løbet på /www.dr.dk/sporten/cykling/postnord-danmark-rundt

#drdintour #drsporten #dkcykling #vielskercykelsport #drdkrundt
  • Rejsebureauet @Sunweb.dk er ny sponsor for bakketrøjen i PostNord Danmark Rundt. - Med Sunwebs engagement i løbet vil vi bidrage til festen for alle tilskuerne, der følger PostNord Danmark Rundt. Vi kommer til at lave konkurrencer i både start- og målområde, udlodde charterrejser, skirejser og præmier fra vores World Tour-hold, Team Sunweb. Og så vil vi selvfølgelig sørge for, at der bliver fest ved bakkespurterne ude på ruten, siger Country Manager hos Sunweb, Deniz Jensen.

Første gang rytterne i årets PostNord Danmark Rundt skal køre om point til Sunweb bakketrøjen er på 1. etape fra Frederiksberg til Kalundborg. Her ligger de første point i bakkekonkurrencen og venter på toppen af Asnæs Indelukke efter små 90 kilometer. I alt 15 bakkespurter venter rytterne i årets løb.

#PNDKR17 🇩🇰️🇳🇱️ #sunwebdk #creatingmemories #cyklingdk #vielskercykelsport

Del dit #PNDKR17